2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence sınav başvuru süresini uzatacaklar ama bu saatten sonra hangi sınava konsantre olcaz orası meçhul.Bu psikolojiyle bırakın ders çalışmayı kendi işimize bile bakamıyoruz

çok haklısınız django
arkadaşlar merhaba, ben de sınav sonuçlarını heyecanla bekleyenlerdenim. Sırf buraya yazabilmek için kayıt oldum.

Tesmer ' in özel durum taşıyan bu sınav için gereken özveriyi göstermediğini düşünüyorum. Kesinlikle iyi yönetemediler bu süreci. Zaten 1 ay sonraya çekilmiş bir sınavın, bir sonraki sınav her zamanki rutininde gerçekleştirilecek iken bu kadar uzun sürede açıklanamaması bence kabul edilebilir bir durum değil. Bunun stresini stajyerlere yüklemek ne kadar doğru? Ne zaman açıklanacağı ile ilgili belli bir süre verememeleri ya da başvuru sürelerini ileri tarihe kaydırıp kaydırmayacakları ile ilgili açıklama yapmamaları hiç de güvenilir bir imaj yaratmıyor. O sınavın 60+20 içinde açıklanması tam bir fiyasko bence.

sınavımız test olsaydı beklemek belkide o kadar sıkıcı olmazdı. notumuzun ne olacağı konusundaki belirsizlik sınav sonucunu beklemeyi çekilmez kılıyor.

yarın için umut mu??güleceksiniz belki olmayacağını bile bile hafta sonu bile umutluydum. Bir de açıklansa da mutlu olsak 😊

bugün açıklanmaz cumayı beklerler artık ,

(bugune kadar hep yanıldık belki bundada yanılırız inşaAllah)

27 EKİM OLMAZ SINAVLAR 27-28 Dİ GALİBA 29 EKİM TATİL VE HAFTASONU BU İŞ 31 EKİM YADA 4 KASIMA KALIR :banghead:

SABAH SABAH MORAL BOZAYIMDA UMUTLANMAYIN ;)

27 ekim olmaz sınavlar 27-28 di galiba 29 ekim tatil ve haftasonu bu iş 31 ekim yada 4 kasıma kalır :banghead:

Sabah sabah moral bozayımda umutlanmayın ;)

27-28 agustosda yapılan sınavların 2 aylık sure ıcınde acıklanması demek 27 ekıme denk gelır
ha belkı +20 kullanırlarsa ozaman uzar yoksa yasal sure son sınav gunu olan 28 agustosdan sonra 27 ekıme denk gelır:))