2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tesmeri arayan varmı hıc gecen haftadan sonra benım yuzum yok artık aramaya:D:D

HARUNİZ kendisine bilgi verenlere sordu mu acaba neye göre gün ve saat vermişler? sanırım tesmer de çalıştıklarını söylemişti temekki tesmer'inde haberi yok. cevaplar hala hocalarda da olabilir.

Tesmer'i aramak istemiyorum, bugün açıklanacak olsa bile eminim 60 günden önce açıklanmaz diye yanıt verirler

Şimdi hepiniz çıkın bırakın burada takılıp kendınızı strese sokmayı acıklanıcak olsa zaten aksamdan once acıklanmaz bence saat 15:00 ı bekleyın acıklanıcaksa eger 3 gıbı odalar arar kalın saglıcakla:D

Arkadaslar yıne dayanamayıp aradım tesmeri ,,gecen haftalarda aradıgımda henuz bellı deıl haftaya acıklanmasını beklıyoruz dıyorlardı ...Bugun aradım bugunde mı acıklanmıcak dedımm sonucların gelmesını beklıyoruz dedı:) acaba bu bır msj mı:))

Arkadaşlar Ankara odası için söylüyorum
Sınav sonuçları herkese kazansada kazanmasa da sms ile bilgi veriliyor. Belge almayı kazananları ise birkaç saat öncesinden TLF arayıp tebrik ediyorlar .

Arkadaslar yıne dayanamayıp aradım tesmeri ,,gecen haftalarda aradıgımda henuz bellı deıl haftaya acıklanmasını beklıyoruz dıyorlardı ...Bugun aradım bugunde mı acıklanmıcak dedımm sonucların gelmesını beklıyoruz dedı:) acaba bu bır msj mı:))

Sonuçlar gelecekte.
Sisteme girilecekte.
Ohoo...

Cuma gününe hazırlayalım kendimizi biz o halde arkadaşlar.
Hiç kasmaya gerek yok.

Geçen hafta çarşamba günü edindiğim bir bilgi vardı. Sınav sonuçlarının Tesmer'e ulaştığı yönünde. Cuma günü açıklanmasını bekliyordum ama açıklanmadı. Eğer edindiğim bilgi doğruysa bu Cumayı geçmez açıklamaları. +20 Günlük süreyi kullanmazlar.

Sınav sonuçlarının açıklanma süresi can sıkıcı bir hal aldı. Resmi bir açıklama yaparak net bir tarih belirtmek bu kadar zor olmamalı.

"26 Ağustos-5 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılan YMM Sınavı sonuçları 4 Kasım 2016 tarihinde açıklanacaktır". dedikleri sonuçları 17 sinde açıklamışlar ama hala sitede açıklanacaktır yazıyor. memur zihniyeti olduğu için yangel yat osman bekleyenler çokta umurlarında olduğunu düşünmüyorum. olan telefona cevap veren memura oluyordur günde kaç kişi arıyordur.

Sizinle aynı durumdayım eensari. Sınav sonuçları rüyama girer oldu. Kesin bir dille yazmadım öğrendiğim bilgiyi. Ama İnşallah edindiğim bilgi doğrudur. Tahminim 28.10.2016 tarihini geçmeyeceği yönünde. O yüzden +20 yi kullanmazlar dedim.

Komisyondan 7 ders için sonuçlar gelmemiş olabilir. 5-6 dersin sonuçları sisteme yüklenipte 1 veya 2 ders içinde sonuç bekleniyor olabilir. Allah yardımcımız olsun. Sınava girerken bu kadar stresim yoktu.

Koca koca adamlar bu işi oyuna çevirmişler, zamanları pek bol demek ki :) bunlar meslek mensubu olacaklarsa vay halimize :)

Geçtiğimiz hafta Pazartesi önümüzdeki hafta diye bilgi almıştım İzmir odasından, biraz önce odaya tekrar uğradım.
Bu hafta açıklanmasını bekliyorlar ama bugün beklenti içine girmeyin arkadaşlar, eğer öyle olsaydı verilerin sisteme girişine denk gelirdim.

Bu gün istanbul ankara izmir olmak üzere 3 odayı da aradım istanbul ve ankara'dan temkinli konuşmalar duydum ama izmir odasından cumaya kadar yüksek ihtimalle açıklanır cevabını aldım...