2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
746inci msj toplayın 17 yapar çarpın 2yle 34 yapar 745in 7sini çıkartın gördünüz mü 27 yapar 27 dk vuuuu

arkadaşım dershane kitabı kafanı karıştırır faydasız dersem yalan olur sana tek tavsiyem açık öğretimin maliyet muhasebesi kitabını al. internetten de maliyet muhasebesi derslerini seyret 12-13 ders falandı.notlarını izlerken alırsın toplasan 10 sayfa yapmaz kitaptan ta soru çöz.işlem tamam :) bu yöntem ile ilk girişte 75 alan birisi olarak söylüyorum. şimdiden kolay gelsin. Çalışan tüm arkadaşlara tavsiyem. Bilgisayarda işinizi yaparken hani radyo dinliyorsunuz ya radyo yerine youtube tan dersleri dinleyin. inanın çok faydasını görürsünüz. Hanginiz özellikle bir şarkıyı ezberliyorsunuz. Radyoda dinleye dinleye ezberliyorsunuz. bu açıdan bakın daha rahat olursunuz. ilk girişte 7 de 6 verdim 6 dersi bu şekilde çalıştım tek ders de meslekdi.Neden?? nette ders anlatımı yok :)). 3 çocuklu çalışan bir bayan olarak faydasını gördüm inşallah sizin de işinize yarar.

en buyuk sacmalıkda bu zaten sonuclar 11 den berı bellı acıklamak ıcın aksam 5 ı beklıyorlar...

17 de de site çöker

ayıp yahu kıvrandırıyor
bazı odalar tüm mensublarına kaç dersten geçtiyse söylüyor bunuda anlayabilmiş değilim
nerden bakarsan saçma nerden baksan tutarsız

Finansal Muhasebe 92
Finansal Tablolar Analizi 90
Maliyet Muhasebesi 20
Muhasebe Denetimi 62
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 95
Hukuk 60
M. M. M. Meslek Hukuku 85

itiraz nasıl yapılıcakk benm teos da hala stajer lık gozukyor