Bende maliyete itiraz ettim,[email protected] adresinede mail atmaya çalışıyorum fakat geri dönüyor,siz atabildinizmi bugün?
Maliyet iptal sorular var herkese artı 40 puan verilecek...
Maliyet iptal sorular var herkese artı 40 puan verilecek...
Arkadaşlar maliyet sınavının 2. sorusunun c şıkkı hakkında bilgisi olan var mı? a şıkkında hata olduğu gibi c şıkkıda hatalı gibi.
50 puanlık sorudan 25 vermişler.
tesmere maıl attık bızler kardesım, sende at maılı bunu dıle getır o konuyada baksınlar..
Dalga geçerek elinize ne geçiyor??Maliyet iptal sorular var herkese artı 40 puan verilecek...
Merhaba arkadaşlar;
Sapma sorusunun cevabı Direkt İşçilik Giderleri sapması hariç çözümü hatalı.
DİMMG sapmasının B şıkkı 40.000 TL değil 39.000 TL olmalı.
Fiyat Sapması = ( FF ââ¬â SF ) x Alınan Miktar = (42 ââ¬â 40) x 20.000 = 40.000 TL Olumsuz (HATALI)
Fiyat Sapması = ( FF - SF ) x Fiili Miktar = (42-40) x 19.500 = 39.000 TL Olumsuz (OLMASI GEREKEN)
GÜG Sapmasının B şıkkı 60.000 TL değil 54.000 TL olmalı.
Standart Değişken GÜG Tutarının Hesaplanması = 3.000 adet x 5 DİS/adet x 4 TL/DİS = 60.000 TL (HATALI)
Standart Değişken GÜG Tutarının Hesaplanması = 13.500 DİS x 4 TL/DİS = 54.000 TL (OLMASI GEREKEN)
Ben tesmeri aradım komisyona iletilmiş komisyon hata yok demiş isterseniz dava hakkınızı kullanabilirsiniz dedi telefondaki yetkili
Merhaba,
Benim de verdiğim cevap tam olarak da bunlardı ve 70 beklerken 25 aldım,
itirazımı ettim, mailimi de attım, itirazımı değerlendirirken bu cevaba göre mi değerlendirecekler yoksa cevap anahtarındaki şekliyle mi değerlendirecekler bilgisi olan var mı?