2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler arkadaşlar güvenin bana merak etmeyin
saati de söylerdim de tesmerin site çöker o yüzden o da saklı kalsın

İnsanları F5'e bağlayacaksın :) Umarım dediğin gibi olur, benim Pazartesi günü aldığım bilgi önümüzdeki hafta yönündeydi.

haruniz formu takip eden Tesmer üyesimi acaba :alkış:
bu özgüven aleyna tilkide bile yok.

yarın benim forum da açıklarım onu
bende sınava girdiğimde gece gündüz 5 dkda bir sitesiyi yokluyordum da vakitten çalmaktan başka bir şey değil ne mesai içindeki işini yapabiliyorsun ne de başka bir şey düşünebiliyorsun arkanıza yaslanın yarını bekleyin kafanızı yormayın boşu boşuna hayırlı günler herkese başarılar(temsili tabi)

bende sınava girdiğimde gece gündüz 5 dkda bir sitesiyi yokluyordum da vakitten çalmaktan başka bir şey değil ne mesai içindeki işini yapabiliyorsun ne de başka bir şey düşünebiliyorsun arkanıza yaslanın yarını bekleyin kafanızı yormayın boşu boşuna hayırlı günler herkese başarılar(temsili tabi)
''benim forum'' derken ,
başka sayfadan mı ? linkini atın orayı takip edelim yarın.

Gerçekten dediğiniz gibi 5 dk bir bende yokluyorum ama şimdi on vereceğim yarını bekleyeceğim.

Haruniz yalnız sen o konuyu açtığında bu sınav ne zaman açıklanır diye açmıştın. Sonra Okan diye biri 21'inde dedi sende 21'i demeye başladın. O da bir ilginç yani:) Bir de sen sınava girmediysen neden bu kadar sonuçları bekliyorsun:)

Ben bir sosyal medya grubuna üyeyim orada yazıyorlar.

Bana da ilginç geldi bir kişi daha ben de öğrendim yazmış.

Face'de

smmm yeterlilik sınavına hazırlananlar diye bir grup

Orada yazıyorlar