2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cumada herkes bol bol dua etsin ,

asıl heyecan cumadan sonra başlayacak HARUNİZ e göre.
bekleyelim görelim.

Arkadaşlar tesmer ile görüştüm bugun kesin açıklanmaz dedi bayan kesin cümlesi kullanıyor bir de
tesmer sitesinde açıklanır açıklanma tarihini önceden bildiririz.

Ne zaman açıklanacakmış boş yere heyecan içinde beklemeyelim ha bugün ha yarın, o bilgiyi de vermiyorlar.

Askerlıgın bıtmesını bıle boyle beklemedım bennn....Hayattakı tek sahıp oldugumuz seyı hayallerımızı yıktın haruniz:)

aynen bende öle nassıl bir umutsa birlik başkanı çıksa açıklamıcaz dese inanmıcam yani o derece.

Şöyle de bir gercek var tesmer gecen sınavda oglen 2 gıbı aksam 18 de acıklıyacagız dıye tesmerden duyurmustuu bak gor bu ıs 27 ekıme kalır:)

Arkadaşlar merhaba, ben de sınav sonuçlarını heyecanla bekleyenlerdenim. Sırf buraya yazabilmek için kayıt oldum.

TESMER ' in özel durum taşıyan bu sınav için gereken özveriyi göstermediğini düşünüyorum. Kesinlikle iyi yönetemediler bu süreci. Zaten 1 ay sonraya çekilmiş bir sınavın, bir sonraki sınav her zamanki rutininde gerçekleştirilecek iken bu kadar uzun sürede açıklanamaması bence kabul edilebilir bir durum değil. Bunun stresini stajyerlere yüklemek ne kadar doğru? Ne zaman açıklanacağı ile ilgili belli bir süre verememeleri ya da başvuru sürelerini ileri tarihe kaydırıp kaydırmayacakları ile ilgili açıklama yapmamaları hiç de güvenilir bir imaj yaratmıyor. O sınavın 60+20 içinde açıklanması tam bir fiyasko bence.

Ben dedim size arkadaşlar.

Yetkili ismin adını ve açıklamasını da verdim.
Siz hala sağdan soldan duyduğu ile hareket eden adama inandınız.
Ne diyeyim sağlık olsun :)

Ben dedim size arkadaşlar.

Yetkili ismin adını ve açıklamasını da verdim.
Siz hala sağdan soldan duyduğu ile hareket eden adama inandınız.
Ne diyeyim sağlık olsun :)

ne demıstın marine kımın adıydı o bırdaha yazsana bakalım netten

Arkadaşlar merhaba, ben de sınav sonuçlarını heyecanla bekleyenlerdenim. Sırf buraya yazabilmek için kayıt oldum.

TESMER ' in özel durum taşıyan bu sınav için gereken özveriyi göstermediğini düşünüyorum. Kesinlikle iyi yönetemediler bu süreci. Zaten 1 ay sonraya çekilmiş bir sınavın, bir sonraki sınav her zamanki rutininde gerçekleştirilecek iken bu kadar uzun sürede açıklanamaması bence kabul edilebilir bir durum değil. Bunun stresini stajyerlere yüklemek ne kadar doğru? Ne zaman açıklanacağı ile ilgili belli bir süre verememeleri ya da başvuru sürelerini ileri tarihe kaydırıp kaydırmayacakları ile ilgili açıklama yapmamaları hiç de güvenilir bir imaj yaratmıyor. O sınavın 60+20 içinde açıklanması tam bir fiyasko bence.

Çok haklısın arkadasımm dıyelımm benım 2 sınavım sallantıda acıklandı itiraz ettim itiraz sonuclarıda olumsuz geldı gerıye kaldı 15 gun ben nasıl hazırlanıcam o 15 gun ıcınde bız stajerlerde bırlık degılız bu sekılde herkes ezılmeye mahkum.

Bir sorum olacak şimdi sınava kaç gün kala sınav yerleri belli oluyor bugün aaçıklansa itiraz süresi 15+15 gün desek 12 kalıyor sinava ne zaman başvuru olacak ne zaman evraklar hazırlanack sinav yerleri nasıl belirlenecek.