Arkadaslar ben de arandim simdi, bitirmisim cok sukur.Darisi diger emek verenlerin basina...
arkadaşlar denetim ve maliyet sağlam notlar var elimde. isteyene gönderebilirim.
[email protected] gonder gelsın kardesım ( arada 2 tane alt cızgı var )
arkadaşlar denetim ve maliyet sağlam notlar var elimde. isteyene gönderebilirim.
ersin kardeş, elektronik ortamda yok kağıt ortamında. kargo yapabilirim.
Resim cekip atarsan olurersin kardeş, elektronik ortamda yok kağıt ortamında. kargo yapabilirim.
Diyarbakır Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası
1 saat ·
27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde yapılan SMMM yeterlilik sınavı sonucunda başarılı olup ruhsat almaya hak kazanan adaylarımızı kutlarız.
Aramıza hoş geldiniz...
1- ALİ YAKUT
2- AYDIN KARATAY
3- AYSEL SEZGİN
4- DİCLE BEKSEK
5- ELİF DAĞLI
6- ERKAN GÜZEL
7- ERDAL YILMAZ
8- HACİ ATEŞ
9- HÜSNA BUDAK
10-KIVANÇ ÖKMEN
11-MURAT EROĞLU
12-MUSTAFA OKÇU
13-ÖMER SÖZEN
14-RAMAZAN DEMİR
15-RECEP YAMAN
16-SÜLEYMAN ALAK
17-ŞEMSETTİN VURAN
18-YASEMİN HERDEM
GURUR VERİCİ BİŞEY MURAT EROĞLU
Öncelikle tebrikler,
Sadece Diyarbakır dan bir dönemde bu kadar müşavir ruhsata hak kazandı. Bunun diğer illeri de var tabi, arkadan gelenleri de var. Bu meslek kolu için de kalite standartları çok daha iyi geliştirilmeli, şimdi gördüğüm kadarı ile başlatma sınavı epey zorlaştırıldı gerekirse daha da olmalı. Bu şekilde kalabalık önlenir ve kalite = ücret anlayışı oturtulabilir. Ön görüme göre ilerleyen zamanlarda ortalama şirketler de bile müşavir içeride olacak ve bu tür artarsa verilen maaşlar yeterli olmayacak. Muhasebe ofisi yapacağım diyenler de iyi ölçekli firmaların defterini tutamayacak en fazla dışarıdan danışmanlık ve denetleme yapar.
ızmırde deılmısın?
evet izmir. ofis pasaportta.