2016/3 Dönem Smmm Yeterlilik Sınav Sonuçları

Bence Tesmeri takip etmeye gerek yok. Kazanan arkadaşlara odaları haber verecektir. Onlar da bize buradan paylaşırlarsa açıklandığını öğrenmiş olacağız. :)
Tahminim bugün açıklanacaktır.
 
İnşallah diyorum ben de. Bugün Cuma namazından sonra dualarımızı edelim, inşallah hem kazanacağız hem de sonuçları bugün öğrenmiş olacağız.
 
teos sistemine girdiğimde, kişisel işlemler - kişisel bilgiler bölümünde kırmızı renkle smmm arşiv numarası eklenmiş. Herkeste var mı bu değişiklik ?
 
kendi kendimi yanıtlayayım, sınava girmeyen stajer arkadaşım da bile var. herkese eklenmiş :D Heyecan yok sonuçları bekliyoruz

Ben heyecanı biraz daha sürükleyeyim, benim arşiv numaram 4 haneli arkadaşım var ofiste onun ki 6 haneli yani yüz otuz binlerde benim ki dört bin.

Dedik ki acaba benim ki mali müşavir arşiv sırası senin ki stajer sırası mı :D :D yetkililer yüzünden şekilden şekile girdik :D
 
sınavı kazanan kazanmayan herkeste bu numara çıkıyor, benim tek dersim var onu bekliyorum arkadaşımın da ilk girişi fakat kendini denemek için tek dersten girmişti sınava onda da var bu numara.
 
Kulaklarını cumadan sonra çınlatacağım yetkililerin.

İçinizden biri elbet yetkili olur önümüzdeki yıllar bu zulme son vereceğinizi umuyorum :)
 
Üst