Selam arkadaşlar, bende kaldığım derslerden itirazda bulunacağım. Finansal muhasebe gerçekten zordu ama en azıyla 50 alırım diyordum. Bilanço gelir tablosunu yetiştiremedim. Sonuç 44 gelmiş. Hukuk ve meslek hukuku tüm soruları cevapladım tamam içinde yanlış olanlarda olabilir ama gelen puanlar gerçekten düşük 28-25 gelmiş 3 derse de itirazda bulunacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Kalanlar içinde başarılar diliyorum.
arkadaşlar 2017/1 dönem smmm yeterlilik sınav sonuçlarına ne zaman, nasıl itiraz edebiliriz. bilen varsa paylaşabilir mi?
bu sabah itiraz etmiş biri olarak hemen anlatayım para yükleme ekranından itiraz için seçeneğini seçip miktar bölümünden kaç ders için itiraz edecekseniz onu seçiyoruz. ders başı 30 lira. ödemeyi yaptıktan sonra en sağdaki smmm aday işlemleri modülünden sınav itiraz bölümüne girip itiraz edeceğiniz dersi seçiyorsunuz. işlem tamamdır.
smmm betül tebrik ederim sizi yalnız sınavlar bahsettiğiniz kadar kolay değildi. örneğin ; denetim konusunda yüksek lisans tezi yazmış biri olarak, bana sadece 55 puan vermişler 2 sayfa doldurmama rağmen.
kolay demedim zaten biraz yorum katınca ve yorum da istemiş oldukları sözcükleri yazınca geçiliyor , bende dolu kağıt verdim 60 aldım sonuç olarak geçtim biraz da bilgi olarak az bucuk şeyler varsa ,bir de geçmiş yıl sorularına çalısınca 50 kesin geliyor. onu demek istedim , ben en azından bu şekilde verdim.diğer arkadaşları yanlış yönlendirmek istemem tabiki her yiğitin yoğurt yiyişi farklıdır.
Sınav sonucuna itiraz ettim, kaç günde açıklanıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Hangi derslere itiraz ettin kardeşim