Haklısınız ayak_byk
Fakat anlayamadığım denetim daha güzel geçmişti. Analiz riskliydi. Ama sonuçlar ortada. Üzülmeyip ne yapayım şuan
Haklısınız ayak_byk
Fakat anlayamadığım denetim daha güzel geçmişti. Analiz riskliydi. Ama sonuçlar ortada. Üzülmeyip ne yapayım şuan
Haklısınız ayak_byk
evet görünen o. Fakat tek derse kalmanın stresi daha feci. Ama elden gelen birşey yok malesef. İtiraz etsem mi bilemedimdenetimde notları çok kıt vermişler. üzülmeyin boşa.
evet görünen o. Fakat tek derse kalmanın stresi daha feci. Ama elden gelen birşey yok malesef. İtiraz etsem mi bilemedim
Kesinlikle etmelisin muhtemelen de notun yükselirbenim finansal muhasebe 42 arkadaşlar itiraz etmeli miyim? bilanço gelir tablosu yapmadım.
yok yılmam asla. Yıllarımızı veriyoruz ve cok zorlu bir süreç. Elbette herkes kendi yaşadığını bilir bu zaman zarfında. Ama bu sefer olmalıydı. Şartlarım olmasını gerektiriyordu yani. İs yerinde bile az kavga etmedik müdürle bu sebep yüzünden. İşsiz kaldım. Tutunacak dalım yok. Nasip artık.Üzülme... bir daha sıfırdan taptaze bir motivasyonla bu işi başaracağına inan. Sınavı verenler senden daha yetenekli ya da zeki değil. Bir şanssızlık yaşamışsın. Olabilir. Zamanı değilmiş demekki. Asıl başarısızlık olumsuzluklar karşısında yılgınlık göstermektir.
ya zaten anlamadım yani bu arkadaki t lere hiç mi puan vermiyorlar. çünkü ben doğruluğundan emin olduğum 22-23 tane muhasebe kaydı yaptım.Kesinlikle etmelisin muhtemelen de notun yükselir