fonradar

2017/1 Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yasabır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar beni 12 de aradılar. (İsmmmo) darısı sizlerin başına inşallah

Son düzenleme:
beni sekreter aradı başkannımız sizinle görüşmek istiyor dedi bende ne demek tabi dedim :):) bağladı başkana. bağlarken beklerken tabi sevgi heycan fırtınası oldu :)

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Bir kere kitabı okudum sonra hep çıkmışlardan çalıştım ama yeterli olmamış demek ki.
Çalışmaya devam.

Manisa odasını aradım tek dersim kalmıştı ve sonuç hüsran geçemedim.finansal muhasebeden en az 50 beklerken 40 almışım. Böyle durumda olan arkadaşlar var mı acaba ? Finansal muhasebedeki başarı yüzdesini çok merak ediyorum.😞

SMMM SINAVI NOT BİLGİLERİ
2017/1 Sonuç
Finansal Muhasebe 28 -
Finansal Tablolar Analizi 84 84
Maliyet Muhasebesi 65 65
Muhasebe Denetimi 50 50
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 85 85
Hukuk 35 -
M. M. M. Meslek Hukuku 65 65
Staj Tamamlama Notu

Manisa odasını aradım tek dersim kalmıştı ve sonuç hüsran geçemedim.finansal muhasebeden en az 50 beklerken 40 almışım. Böyle durumda olan arkadaşlar var mı acaba ? Finansal muhasebedeki başarı yüzdesini çok merak ediyorum.

finansal muhasebeden en azından 50 alırım diyordum, 30 almışım. bence itiraz edersek bir şeyler olur. hele siz 40 almışsınız. burada çok okudum 35 lerden itiraz edip 50 yle geçeni. deneyin derim.

28 nedir ya bilançoyu bile yapmıştım. Yuh yani ya bu nasıl bir sistem

2017/1
Finansal Muhasebe 30
Finansal Tablolar Analizi 65
Maliyet Muhasebesi 75
Muhasebe Denetimi 50
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 100
Hukuk 33
M. M. M. Meslek Hukuku 20
Staj Tamamlama Notu 100

ben de hem bilanço hem gelir tablosu hem de kebir kayıtlarını yapmıştım eksik de olsa :) uğraştığıma değmedi.