2017/1 Yeterlilik İtiraz Sonuçları

Cevap anahtari gibi kagit vermistim. 3 sorum cumlelerim bile ayniydi yayinladiklari cevaplarla sadece 1 soru yarımdı kaldigimda sok gecirmistim. Hukukta oyleydi ama demekki okuyanin psikolojisi buyuk rol oynuyor. Yinede keske demektense sansimizi denedik. Bir ders bir derstir.
 
25, 35 olan notunuzun 50, 60 olmasını mı bekliyordunuz anlayamıyorum. itiraz ederken vereceğiniz yanılma payı max +/-10 puan olmalıydı. çevrenizde benzer bir durumda 20-30 arası notunu 50 üstüne çıkarabilen varsa ortada büyük bir kusur var demektir tesmer tarafında.

maliyet sınavında 50 puanlık 2 sorudan birini hatalı soran bir kurumdan bahsediyoruz.sınav soru-cevaplarını-sonuçlarını ve itiraz sonuçlarını doğru dürüst yayınlamaktan aciz bir kurum.herşey beklenir.
 
Benim finansal muhasebe 36 idi hala 36 çok istikrarlı arkadaşlar zahmet olmuştur aynı notu 2 kere girmek
 
Çok büyük karmaşa içindeyim. Ben yeterlilik sınav sistemini başından beri anlayamayan biri olarak gerçekten olanları şaşkınlıkla takip ediyorum ve yaşıyorum. Kötü geçen sınavımdan(analiz 60) geçip, güzel geçen sınavımdan (denetim 35) kalarak itiraz etmeye mecbur bırakıldım. Ve yaklaşık 1.5 ay şancı içinde sonuç bekledik. Denetime itiraz ettim ve 50 ile geçirmişler. Emindim zaten geçer bir kağıt verdiğime ama elden birşey gelmez itirazdan başka. Allah hepimizin yardımcısı olsun yolumuz açık olsun ve emek veren herkes basarili bir şekilde belgesini alsın. Eminseniz kesinlikle itiraz edin arkadaşlar, nasıl olsa geçirmezler demeyin. Çünkü inanılmaz ve anlaşılması zor bir sistem. Allah kolaylık versin...
 
Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun..
Allah zihin açıklığı versin :)
 
Bu sınava 2.kez girdim. İlk girdiğimde vergi ve hukuktan kalmıştım. Vergiden 45 almıştım itiraz ettim bir değişiklik olmadı. Bu 2. girişimdi tek ders hukuk kaldı 38 aldım ve yine itirazda sonuç değişmedi. 4 sorunun 3ünü yaptım nasıl 38 alıyorum anlayabilmiş değilim. Neyse kısmet diyelim napalım.
 
Bu sınava 2.kez girdim. İlk girdiğimde vergi ve hukuktan kalmıştım. Vergiden 45 almıştım itiraz ettim bir değişiklik olmadı. Bu 2. girişimdi tek ders hukuk kaldı 38 aldım ve yine itirazda sonuç değişmedi. 4 sorunun 3ünü yaptım nasıl 38 alıyorum anlayabilmiş değilim. Neyse kısmet diyelim napalım.

Bende sistemi anlamış değilim, cevaplari yayinladiklarinda 7 de 7 diye sevinmistim. Sonuclar aciklaninca 3 dersten hemde kesin gozuyle baktiklarimdan kaldigimi gorunce istedikleri belli basli kelimeler var, gormezlerse ciziyorlar demekki diye dusundum. Aynen kismet deyip onumuze bakacagiz.
 
Selam arkadaşlar, sınava 2.kez girecekler için başvuru nasıl oluyor teos üzerinden mi ? biri bilgilendirebilir mi ?
 
Benimde itiraz sonucu değişen birşey yok. hukuk 43 den itiraz etmiştim yine aynı notu vermişler finansal a da 36 dan itiraz etmiştim onda da değişen bir şey yok.
Az önce tekrar başvuruyu yaptım. Benim normalde sınav merkezim İstanbul fakat ben 2. sınava İzmir'de girmek istiyorum ve başvuruyu yaparken sınav merkezini İzmir olarak seçtim. Bu yeterli mi yoksa odayı da arayıp söylemek gerekiyor mu?
 

Benzer konular

Üst