2017/1 Yeterlilik İtiraz Sonuçları

Söylemene gerek yok. Ama bu tesmere belli olmaz senin yinede teyid al ben başvuruyu bu şekilde yaptım sisteminizde gözüküyormu diye.
 
Bizim sınav için çok da mantıklı olmayan kurallar olmuş. İnsanlar 3 saatlık sınav için okula gelmiyorlar ki. Sabah başlayan akşam biten bir sınav süreci bizimkisi. Telefon saat gibi değerli eşyaları insanlar kimlere emanet edecek? Kopya için bir tedbir olarak görülüyor denilebilir. O zaman 3 tane gözetmen ne işe yarıyor ? Birde arada sınav boşlukları var insanların notları vs. herkes aralarda ders notlarını çıkartıp çalışıyorlar. Bunları nereye koyacaklar. Bu kuralları düzenleyen insanları anlayamıyorum. Aslında anlamak da istemiyorum. T.C. Ehliyeti neden bir sınavda kimlik olarak sayılmaz ki. Nüfus cüzdanı taşımayan insanlar için sıkıntı. Dikkat edilmesi gerekir.
 
Türkiye'de kopya sınav sırasında değil öncesinde halledildiği için yine göstermelik, boş, günümüz modası olan abuk kurallarla insanları zora sokmuşlar. ösym'nin akbil sokmadığı sınavları görmüş biri olarak insanları inatla Avrupa yakasına geçirten, üstelik telefonsuz, saatsiz ve notsuz tüm gün sınavlara ard arda girmeye mahkum eden çok yerinde bir düzenleme olmuş. parasıyla rezil olmak böyle bir şey sanırım.
 
"Smmm sınav kuralları değişmiş. Şehir dışından geldiğimizi ve otelde vs. kaldığımızı biliyorsunuz.
Herhalde Tesmer olarak sınav binalarına güvenilir emanet birimleri kuracağınızı düşünüyorum aksi halde para olmadan telefon olmadan ders notlarımız olmadan yabancı olduğumuz şehirlerde sabah 9 dan akşama kadar olan sınavlar da 2 gün ne yapabiliriz?" diye yazdım cevap almadım henüz
 
Evet ben de tesmer'in sitesinde buldum.

Sınav Yerleri
Ankara
Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Emniyet Mahallesi Muammer Yaşar Bostancı Caddesi No:4

(Beşevler Metro Durağı yakını)Beşevler /Ankara


İstanbul

Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Göztepe Kampüsü

Göztepe / İSTANBUL


İzmir

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Dokuzçeşmeler Kampüsü

Buca / İzmir
 
"Smmm sınav kuralları değişmiş. Şehir dışından geldiğimizi ve otelde vs. kaldığımızı biliyorsunuz.
Herhalde Tesmer olarak sınav binalarına güvenilir emanet birimleri kuracağınızı düşünüyorum aksi halde para olmadan telefon olmadan ders notlarımız olmadan yabancı olduğumuz şehirlerde sabah 9 dan akşama kadar olan sınavlar da 2 gün ne yapabiliriz?" diye yazdım cevap almadım henüz

bir yerde iyi oldu 'tugcelion' ben şikayet yazmıştım bu durumla ilgili. geçen sınavda çok kopya oldu. güvenlik sıfırdı. arama falan yapılmadı. böyle önemli bir sınavda bu kadar boşluk olması çok yanlış bence.
Sınavdan çıkan kişilerden soru kağıdını alıp resmini çekenler gördüm. Sınavın bitmesine 45 50 dk var. bir telaş iki üç kişi toplanmış. İçeri cevapları servis ediyorlar. Umarım bu sınavda yaşanmaz. ama kabin falan düşünmüşlerdir emanet için. öyle olması gerekir. zaten çoğu yanında biri ile geliyor yalnız gelenler emanete bırakır.
herkese başarılar dilerim.
 
Ciddiye alınacak bir değişiklik dikkatinizi çekti mi?

geçen sınav herkes telefon çanta vs ne varsa onunla girdi sınava bu sınavda arama yapılsın. ciddi kopya çekenler var. güvenlik önlemi sıfır. İçeri cevaplar servis ediliyor.
Şikayet yazdım dikkate aldıklarını düşünüyorum. bence çok yazan da olmuştur.
 
gözetmen telefonları sessize alın diye uyarı yaptı arkadaşlar bu normal birşey değil. Bu sınav önemli bir sınav. Onay merci olacağız ruhsat alınca neden kopya ile benden önce olsun ki birisi.
ben nasıl telefonumu dışarıda bırakıp girdiysem herkes öyle girsin. Sorular dışarı çıkarken verilmesin zaten çıkışta hatırlar ve cevapları kontrol edebiliriz.
Benim düşüncem aynı fikirde olmayan olabilir.
 
ben kopya çeken görmedim zaten kimseyi görecek durumda da değildim ama tabi ki kopyayla millet geçsin bende 45gün itiraz sonucu bekleyim istemem.
 
içeride şahit olduğum bir şey yok ancak dışarıda gördüklerim yetti. Umarım tekrar etmez.
 

Benzer konular

Üst