2017/1 Yeterlilik İtiraz Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAKAN58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bence bugün de beklemeyelim aradım şimdi komisyondan gelen bir şey yok henüz dediler

biz sınava başvuru yapalım, sınava girelim itirazlarıda yeni sınav sonucuyla birlikte açıklasınlar çok şeyapmasınlar önemli değil. Yayarak rahaat rahatt okusunlar hiç problem değil gerçekten

Arkadaşlar dün de söyledim yeni başvuruların yaklaşmış olması birşey ifade etmiyor onlar için. Odadaki yetkili söyledi dün aktarılır birşekilde farketmez dedi resmen. Ptesiden önce beklemeyin. Sabah açıklanacak ve aksama kadar başvurular alınmış olacak. Klasik bir durum. Onlar el ense gelsin kahveler gitsin çaylar. Biz bekleriz

Arkadaşlar dün de söyledim yeni başvuruların yaklaşmış olması birşey ifade etmiyor onlar için. Odadaki yetkili söyledi dün aktarılır birşekilde farketmez dedi resmen. Ptesiden önce beklemeyin. Sabah açıklanacak ve aksama kadar başvurular alınmış olacak. Klasik bir durum. Onlar el ense gelsin kahveler gitsin çaylar. Biz bekleriz

peki bu adalet mi? Yazık değil mi ya bu kadar insan bekliyor, zaman harcıyor, strese giriyor...
yani zaten kağıdı okumuyor nedir bu kadar uzun süren herkes mi itiraz etti sınavı kazanan da mı itiraz etti. korkunç bir durum ya.

Şu itiraz sonucunu bekliyecez diye hiç çalışmadık. Pazartesi açıklanacaksa bu hafta sonu da çalışmayız. Sonrasında çalışmanın da pek bir işe yarayacağını sanmıyorum. Bu sınav yerine bir sonraki sınava hazırlanmak en akılı seçenekmiş gibi geliyor. Bunlar keyiflerini bozmasınlar. Nasıl sa ipin ucu puştun (komisyon ve o komisyonun istediği gibi at koşturmasına müsade eden TESMERin) elinde. Elden bir şey gelmiyor.

hakkımız olan hakkı kullanalım dedik belaya mı düştük
yarın ne diyecekler acaba. saçlarım beyazladı sonuçları beklerken :mad:

bence olayın yetiştirememekle alakası yok, cuma gününü bilerek bekliyorlar, cuma günü mesai bitimine doğru açıklayıp kaçacaklar :D