2018/3 SMMM Yeterlilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YUSUFYET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar kenan uğurlugelen hocanın söylediği bilgilere göre tesmeri bi çok kişi cimere ve bimere şikayet etmiş bu sebepten dolayı tesmer sınav sonuçlarının açıklanma süresini uzatmış
''Tesmer yine bildiğini yaptı. Daha doğrusu kendini bilmez üç-beş kişinin yüzüne, her zaman yaptığı gibi erken açıklayacağı sonuçları açıklamaktan vazgeçerek, bildiğini yapmaya zorlandı.''

hatta ben cimere şikayet dilekçesi yazanları görmüştüm doğru olma ihtimali yüksek tesmerdeki algı şu sanırım siz beni şikayet ederseniz bende sınav sonuçlarını yayınlamam

peki sınav sonuçlarını uzatmış derken 1 şubattan da ileriye mi? yoksa 1 şubata kadar mı uzatmış?

o kadarını bilemiyorum inşallah 1 şubattır kenan hocanın yazdığını aynen kopyalıyorum:

''Küçük Emrah tiplemesine döndük. Tesmer yine bildiğini yaptı. Daha doğrusu kendini bilmez üç-beş kişinin yüzüne, her zaman yaptığı gibi erken açıklayacağı sonuçları açıklamaktan vazgeçerek, bildiğini yapmaya zorlandı.öğrendiğim kadarıyla şikayet içeriği genelde şu yönde olmuş. "Sınav sonuçlarını 60 günde açıklıyorlar. Bu süre uzun" TESMER ise cevaben "60 günlük süre kanuni süremiz. Komisyon talep ederse cevap kağıtlarının okunması için ek süre dahi verebiliyoruz" diyecektir. Asıl mesele kağıtların okunma süresi yerine açıklanan sınav döneminde başarısız olan adayların bir sonraki sınav için hazırlık yapacakları sürenin az olduğu yönünde olması gerektiğidir. Oda seçimlerinin atmosferine girdiğimiz şu günlerde bakalım ilgili ve yetkili odalarımız potansiyel üyeleri için ne gibi çalışmalar yapacaklar. Bekliyoruz! ''

Arkadaşlar Günaydın;
Tesmeri aradım Bugün gün içerisinde açıklanacak sayfayı tekip edin dediler.
Hakkımızda hayırlısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah.

Tesmerin Sitesinde yayınlamışlar;

1-2 Aralık 2018 tarihlerinde yapılan SMMM Sınavı ve ABC Grubu Staj Değerlendirmeleri sonuçları 1 Subat 2019 Cuma günü (bugün) saat 17:00'de http://sonuc.tesmer.org.tr adresinde açıklanacaktır.