personel maaş programı

2025 Yılı 6 Adet Tevkifatlı Fatura Beyan Edilmedi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merihs12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merihs12

Katkı Sunan Üye
7-8-9-10-11-12 2025 aylarına ait 6 adet tevkifatlı fatura beyan edilmemiş, şimdi ben bunu geriye dönük her ay için düzeltme mi vermem gerekiyor ?Başka bir yolu yok mu bunun 6 adet özel usuülsüzlük cezası yemek ağır geliyor ?

7-8-9-10-11-12 2025 aylarına ait 6 adet tevkifatlı fatura beyan edilmemiş, şimdi ben bunu geriye dönük her ay için düzeltme mi vermem gerekiyor ?Başka bir yolu yok mu bunun 6 adet özel usuülsüzlük cezası yemek ağır geliyor ?
Başka bir yolu yok . 7-8-9-10-11-12 2025 aylarına ait 6 adet tevkifatlı faturaya düzeltme vermen gerekiyor

Tevkifatlar 2 Nolu kdv beyannamesi ile beyan edilip ödenmemişse ve 1 nolu kdv de indirim yapılmışsa 1 nolu içinde düzeltme verilmesi gerekmez mi?

Tevkifatlar 2 Nolu kdv beyannamesi ile beyan edilip ödenmemişse ve 1 nolu kdv de indirim yapılmışsa 1 nolu içinde düzeltme verilmesi gerekmez mi?

Üstat ödenmeyen tevkifatı kdv1 de düşemez ki? Tabii sorumlu sıfatıyla kısmında bildirmeyip komple dönem içinde gösterdiyse düzeltilmesi gerekir.

Ayrıca benim ilk attığım mesaj da anlamsız olmuş o ara kendimde değildim herhalde, beyan edilmemiş kdv2 yi nasıl ödeyecek 😂