24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar,
hatırlatmak için söylüyorum, yanlış anlamayın, 14'ünde geçici vergi var, arkasından kdv,kdv 2, muhtasar var, arkasından BA-BS formları var, sınavlara dalıpta unutmayın sakın, hayat devam ediyor..

.

böyle mail geldi bana ilgileniyolarmış arkadaşlar

ben ankara tesmeri aramaya cesaret edemiyorum.çünkü saçma sapan bişey söylerseler azımdan kötü kelimeler çıkacak diye korkuyorum.akşam uyku yok sabah işimi yapamıyorum.suratım beş karış dolaşıyorum etrafda gerildim gerileceğim kadar.yeter artık ya.

Platanus Orientalis ' Alıntı:
Arkadaşlar,
hatırlatmak için söylüyorum, yanlış anlamayın, 14'ünde geçici vergi var, arkasından kdv,kdv 2, muhtasar var, arkasından BA-BS formları var, sınavlara dalıpta unutmayın sakın, hayat devam ediyor..

zaten maliyetleri yapıyorum ne yaptığımı valla bende bilmiyorum karışık kuruşuk offfffffff

Bence tesmer sırf telefon yağmuruna tutmayalım diye haftaya açıklancak diyor. Şahsen bende olsam aynısını yaparım:) Bizim kadar onlarda delirdi:)

Ogün bey, dünkü mesajınızla çok ümitlendik ve bugün'e odaklandık. Nolur, bugün olup olmayacağı hakkında biraz bilgi verin. Zira çalışamaz duruma geldik.

bizim kadar olacaklarını hiç sanmıyorum.en fazla telefona bakıyorlar.onlarda baksınlar bi zahmet.ne kadar yoğun çalsada.biz kanunu koymadık ki 60 gün içerisinde açıklanacak diye.biz ne dedilerse uyduk bu zamana kadar bi zahmet kendi koydukları kurallarına riayet etmesini öğresinler.

Milletin reklam tahtası olduk...

Bizim üzerimizde bir uğursuzluk var ama anlamadım.
Staja başlamada çoklu ders ilk bizim sınavlarda uygulandı
E use cd sini ilk biz kullandık
Bitirme sınavlarında soru bakımından günlerce tartışılmasına rağmen cevabı bulunamayan emin olunamayan sorulara muhatap olduk.
Ve sonuçlar neresini yazalımki? Yani olurda sınavları verirsem kurban kesecem :))

saat 11.16. günlerden cuma. hala aranan yok. enteresan.

malii77 ' Alıntı:
bizim kadar olacaklarını hiç sanmıyorum.en fazla telefona bakıyorlar.onlarda baksınlar bi zahmet.ne kadar yoğun çalsada.biz kanunu koymadık ki 60 gün içerisinde açıklanacak diye.biz ne dedilerse uyduk bu zamana kadar bi zahmet kendi koydukları kurallarına riayet etmesini öğresinler.

Arkadaşlar mesajım yanlış anlaşılmasın, niyetim onları savunmak değil. Tabi ki görevleri bakmak zorundalar ama emin olun ki onlarda bunaldı, telefona bakanlar suçlu değil onlara o talimatı veren büyükbaşlar (sözüm meclisten dışarı) :) suçlu

Bugün cuma cuma namazında herkes dua etsin. gelince açıklansın diye
şimdiden Allah kabul etsin

benbahsi geçen siteye girip form doldurdum bakalım sonucu bildirceklermiş yalan olmazsa

tc kimlik numaralarınızı güvenmediginiz yerlere girmiyeniz arkadaşlar.

iasonion ' Alıntı:
benbahsi geçen siteye girip form doldurdum bakalım sonucu bildirceklermiş yalan olmazsa

:) Bence sen onlardan önce öğrenirsin sonucu tesmerden

arkadaşlar sitede reklam olduğu için veremiyorum

ama bilgilerinizi yazın sonucu 24 saat içinde gönderelim diyorlar

o sitelerin hepsi hikaye amaç senin mail adresini almak.. sonra sürekli reklam yollayacaklar..

ispiyonlamak gibi olmasın ama sitenin reklamı 2 sayfa önce yapıldı bi arkadaş tarafından ben de ona istinaden girdim
:P

geçen ngüroy bana yollamışdı öle bir site p.tesi yazdık ne arayan ne soran odalardan önce aramazlar siteye verildiğinde zaten hepimiz pc kulanmayı biliyorz bakalabilirz :)