24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar

Söz konusu sitenin sahibi olan kurs kadıköyde sitede gösterildiği gibi süper yerleri yok

50 m2 bir daire bir-iki tane hocaları var

staja başlama-açıköğretim maliyet -ve yeterliliği aynı anda aynı sınıfda kurs veriyorlar dört gün sürüyor

Yani odalardan ve bizden önce sonuçlara ulaşabilecek bir yer değil

Sakın kayıt olmayın devamlı içi dolu olmayan sürüyle reklam maili gelecektir bilginiz olsun

arkadaşlar, aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz bence bir bilgisi olan yazsa daha ii olur diye düşünüyorum

Yeter artık ya bugün kesin açıklanacak diye düşünüyorduk dünkü yazılanlardan sonra

Dün yine yazmıştım tekrarlıyorum eğer bizimle dalga geçenler varsa onlara en derin !.........saygılarımı

gönderiyorum.

torpillinin torpili bile yalan
insanlarla bu kadar oynanmaz
hepimiz panik odasında gibiyiz
aynı duyguları paylaşıyoruz hepimiz,kimisinin son hakkı,kimisi hayatta yapacağı şeyleri erteliyor sonuca bağlı olarak....
panik odası içinde biri kapıyı açıyor nasılsınız diyor kıs kıs gülüyor
biz bakıyoruz birbirimize
biri daha açıyor sonra ben sizden farklıyım en azından içeride değilim torpilliyim diyor
yapmayın arkadaşlar
bilmiyorsan sus lütfen sus
sinirlerim altüst oldu gerçekten,kimsenin de benden farklı olmadığını biliyorum
sizlerle bu anları paylaşmak gerçekten güzeldi
harbi açıklanınca nasıl bir boşluk içinde olacağımı tahmin edebiliyorum
herşey gönlünüzce olsun

bugün ogün beyi gören varmı dünkü açıklmadan sonra yurt dışına kaçtı galiba. bilgide hakikaten gizliymi hani ;D

Cumaya gittim dönücem

ben kaçırdım tüühhh :)

bir müşterimin ankarada chp milletvekili askerlik arkadaşı varmış ikigün önce ankaradaydım keşke deseydiniz araştırırdık dedi. sonuçlar belli oldumu diye diye sorabilirmisiniz dedim.Ulaşmaya çalışacak bakalım öğrenebilecekmi merak ettim.haber veririm arkadaşlar

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
bir müşterimin ankarada chp milletvekili askerlik arkadaşı varmış ikigün önce ankaradaydım keşke deseydiniz araştırırdık dedi. sonuçlar belli oldumu diye diye sorabilirmisiniz dedim.Ulaşmaya çalışacak bakalım öğrenebilecekmi merak ettim.haber veririm arkadaşlar

Ok haberlerini bekliyoruz. Bi umut...

Biri arandım desem, kendim ruhsat almış kadar sevineceğim

Bu dönem ne kadar şanssızmışız arkadaşlar, sonuçlar açıklansa kalsam bile sevinecek hale geldim yeter ki açıklansın.

Arkadaşlar 2006/Kasım sınavı 10 Şubatta açıklanmış diye duydum. Peki 2004 ve 2005 sınavları hakkında bilgisi olan var mı? Onlarda mı şubatta açıklanmış?

ne varsa izmirlilerde var arkadaş canan arıtmanın makamını aradım duru izah ettim sekreteri ve orda halil bey diye biri vardı çok ilgileniler telefonumu aldılar araştırıp bilgi vereceğiz dediler. Canan hanım toplantıdaymış. tel :0312.420.61.92 arayın arkadaşlar ne olur belki birileri bu işi duymalı artık.

gülümse1907 ' Alıntı:
Arkadaşlar 2006/Kasım sınavı 10 Şubatta açıklanmış diye duydum. Peki 2004 ve 2005 sınavları hakkında bilgisi olan var mı? Onlarda mı şubatta açıklanmış?

2006 kasımda giren arkadaşım olduğu için biliyorum, önceki senelerden haberim yok ama tesmer eminimki hepsini geç açıklamıştır