ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:ne varsa izmirlilerde var arkadaş canan arıtmanın makamını aradım duru izah ettim sekreteri ve orda halil bey diye biri vardı çok ilgileniler telefonumu aldılar araştırıp bilgi vereceğiz dediler. Canan hanım toplantıdaymış. tel :0312.420.61.92 arayın arkadaşlar ne olur belki birileri bu işi duymalı artık.
gülümse1907 ' Alıntı:ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:ne varsa izmirlilerde var arkadaş canan arıtmanın makamını aradım duru izah ettim sekreteri ve orda halil bey diye biri vardı çok ilgileniler telefonumu aldılar araştırıp bilgi vereceğiz dediler. Canan hanım toplantıdaymış. tel :0312.420.61.92 arayın arkadaşlar ne olur belki birileri bu işi duymalı artık.
312 sanırım Ankara'nın alan kodu. İzmir 232 olması lazım.
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:ne varsa izmirlilerde var arkadaş canan arıtmanın makamını aradım duru izah ettim sekreteri ve orda halil bey diye biri vardı çok ilgileniler telefonumu aldılar araştırıp bilgi vereceğiz dediler. Canan hanım toplantıdaymış. tel :0312.420.61.92 arayın arkadaşlar ne olur belki birileri bu işi duymalı artık.
312 sanırım Ankara'nın alan kodu. İzmir 232 olması lazım.
canan arıtman izmir milletvekili olarak ankarada mecliste bu telefonda meclisdeki makam telefonu gülümsecim
18-19 Kasım 2006 yapılan sınav 20.01.2007 tarihinde yani tam 60 gün sonra açıklanmışgülümse1907 ' Alıntı:Arkadaşlar 2006/Kasım sınavı 10 Şubatta açıklanmış diye duydum. Peki 2004 ve 2005 sınavları hakkında bilgisi olan var mı? Onlarda mı şubatta açıklanmış?
malii77 ' Alıntı:eski açıklananları okumak da güzel vallahi.insanlar ne kadar mutlu
mohicans ' Alıntı:18-19 Kasım 2006 yapılan sınav 20.01.2007 tarihinde yani tam 60 gün sonra açıklanmışgülümse1907 ' Alıntı:Arkadaşlar 2006/Kasım sınavı 10 Şubatta açıklanmış diye duydum. Peki 2004 ve 2005 sınavları hakkında bilgisi olan var mı? Onlarda mı şubatta açıklanmış?
istersen bakabilirsin
http://forum.alomaliye.com/index.php?topic=9880.0
iasonion ' Alıntı:zaten sonucu kötü gelen buraya yazmazki
millet hava atmaya yazar
Bencede doğru adres..Teli wARMI ACABA ???ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:kemal unakıtanın tbmm deki e-mail adresine de mail atıyorum arkadaşlar. yetti artık.
:malii77 ' Alıntı:valla artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamyorum.kim doğru söylüyor kim söylemiyor onu da bilmiyorum.sadece sürekli forum sayfasını yeniliyorum.aradabir tesmere bakıyorum.yapılacakta fazla bişey yok herhalde.
aykut111 ' Alıntı:Bencede doğru adres..Teli wARMI ACABA ???ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:kemal unakıtanın tbmm deki e-mail adresine de mail atıyorum arkadaşlar. yetti artık.
;D :-XZELIHA_BODRUM ' Alıntı:arkadaslar ben muğla odasını aradım 2 hafta sonra acıklancak diyolar..izmir odasını aradım öğleden sonra acıklancak diyolar.