atg ' Alıntı:hepimizin derdi burdan birşeyler öğrenmek,ama bazılarımız napıyor...ayıp oluyor derim ben
canerdemir ' Alıntı:
katılıyorumatg ' Alıntı:hepimizin derdi burdan birşeyler öğrenmek,ama bazılarımız napıyor...SALLIYOR...ayıp oluyor derim ben
iasonion ' Alıntı:canerdemir ' Alıntı:ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:olay olay deniz baykalın makamını aradım sekreteri dediki sıkı durun. İçerde mustafa özyürek bey var bu durumu konuşuyorlar bana mustafa beyin hem tbmm telefonunu verdi hemde bir numara daha verdi anlayamdım o numara neresi türmob mu yada özel ofis numarasını sekreterinin ismini de verdi.Bir şeyler oleyo ama hadi hayırlısı.
ya deniz baykalın işimi yok arkadaşlar.sallamanın da bu kadarı ya.
Deniz baykal bu ara Anayasa mahk.başkanı ve türban meselesi ile uğraşıp prim yapmaya çalışıyor.işi gücü yokda gidip mustafa özyüreğin denizbaykal ile görüşecek.
Bende şimdi bi şey uyduruyum dur.
Az önce unakıtan ismmmo binasından içeri girdi.Yahya Arıkan ile görüşecekmiş.Ama görüşme konusu bioxinin saçlarda saç çıkarıp çıkarmadığı imiş.Unakıtan saçlarına bioxin kullanmayı düşünüyormuş.ALIN SİZE SALLAMA ;D
katılıyorum
cemdemirbilek ' Alıntı:katılıyorumatg ' Alıntı:hepimizin derdi burdan birşeyler öğrenmek,ama bazılarımız napıyor...SALLIYOR...ayıp oluyor derim ben
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:canerdemir ' Alıntı:ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:olay olay deniz baykalın makamını aradım sekreteri dediki sıkı durun. İçerde mustafa özyürek bey var bu durumu konuşuyorlar bana mustafa beyin hem tbmm telefonunu verdi hemde bir numara daha verdi anlayamdım o numara neresi türmob mu yada özel ofis numarasını sekreterinin ismini de verdi.Bir şeyler oleyo ama hadi hayırlısı.
ya deniz baykalın işimi yok arkadaşlar.sallamanın da bu kadarı ya.
Deniz baykal bu ara Anayasa mahk.başkanı ve türban meselesi ile uğraşıp prim yapmaya çalışıyor.işi gücü yokda gidip mustafa özyüreğin denizbaykal ile görüşecek.
Bende şimdi bi şey uyduruyum dur.
Az önce unakıtan ismmmo binasından içeri girdi.Yahya Arıkan ile görüşecekmiş.Ama görüşme konusu bioxinin saçlarda saç çıkarıp çıkarmadığı imiş.Unakıtan saçlarına bioxin kullanmayı düşünüyormuş.ALIN SİZE SALLAMA ;D
arkadaşım ayıp ediyorsun 0312.420.52.64 nolu telefonu ara bakalım sana ne diyecekler. Ben durumu anlattım fatoş hanım bana dediki çok ilginç şu an mustafa özyürek beyi kabul etti kendisi eski türmob başakanı bu durumu görüşüyor olabilirler sanırım bi taslakda var bu konuda onu konuşuyorlar dedi yalan mı söylüyeceğim. çok kırıcısın
[/quote
bende aynı düşüncedeyim sallanıyor gibi
aykut111 ' Alıntı:Erin hanımı çabalarından dolayı alkışlıyorum....
Platanus Orientalis ' Alıntı:arkadaşlar,
erin'in doğru söylediğine inanıyorum, ki gerçekten sallıyor olsa bile bu kadar destekli sallayamaz, birşeyler yapmak için uğraşanları, bari baltalamayalım, inanıp inanmamak sizin elinizde
ayrıca iasonion, konu erin olunca fırsatı kaçırmıyorsun bakıyorum..