24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ERİN hanım,

özelinize konuyla alakalı bi mesaj attım. bakabilirmisiniz acaba?

atg ' Alıntı:
hepimizin derdi burdan birşeyler öğrenmek,ama bazılarımız napıyor...ayıp oluyor derim ben

katılıyorum

iasonion ' Alıntı:
canerdemir ' Alıntı:
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
olay olay deniz baykalın makamını aradım sekreteri dediki sıkı durun. İçerde mustafa özyürek bey var bu durumu konuşuyorlar bana mustafa beyin hem tbmm telefonunu verdi hemde bir numara daha verdi anlayamdım o numara neresi türmob mu yada özel ofis numarasını sekreterinin ismini de verdi.Bir şeyler oleyo ama hadi hayırlısı.

ya deniz baykalın işimi yok arkadaşlar.sallamanın da bu kadarı ya.

Deniz baykal bu ara Anayasa mahk.başkanı ve türban meselesi ile uğraşıp prim yapmaya çalışıyor.işi gücü yokda gidip mustafa özyüreğin denizbaykal ile görüşecek.

Bende şimdi bi şey uyduruyum dur.
Az önce unakıtan ismmmo binasından içeri girdi.Yahya Arıkan ile görüşecekmiş.Ama görüşme konusu bioxinin saçlarda saç çıkarıp çıkarmadığı imiş.Unakıtan saçlarına bioxin kullanmayı düşünüyormuş.ALIN SİZE SALLAMA ;D

katılıyorum

;D :D

Halil şu an konum itibariyle smmm ve ymm den daha iyi bir pozisyonda...
Yer değiştirecek çok çıkar...

canerdemir ' Alıntı:
olay olay deniz baykalın makamını aradım sekreteri dediki sıkı durun. İçerde mustafa özyürek bey var bu durumu konuşuyorlar bana mustafa beyin hem tbmm telefonunu verdi hemde bir numara daha verdi anlayamdım o numara neresi türmob mu yada özel ofis numarasını sekreterinin ismini de verdi.Bir şeyler oleyo ama hadi hayırlısı.

ya deniz baykalın işimi yok arkadaşlar.sallamanın da bu kadarı ya.

Deniz baykal bu ara Anayasa mahk.başkanı ve türban meselesi ile uğraşıp prim yapmaya çalışıyor.işi gücü yokda gidip mustafa özyüreğin denizbaykal ile görüşecek.

Bende şimdi bi şey uyduruyum dur.
Az önce unakıtan ismmmo binasından içeri girdi.Yahya Arıkan ile görüşecekmiş.Ama görüşme konusu bioxinin saçlarda saç çıkarıp çıkarmadığı imiş.Unakıtan saçlarına bioxin kullanmayı düşünüyormuş.ALIN SİZE SALLAMA ;D

arkadaşım ayıp ediyorsun 0312.420.52.64 nolu telefonu ara bakalım sana ne diyecekler. Ben durumu anlattım fatoş hanım bana dediki çok ilginç şu an mustafa özyürek beyi kabul etti kendisi eski türmob başakanı bu durumu görüşüyor olabilirler sanırım bi taslakda var bu konuda onu konuşuyorlar dedi yalan mı söylüyeceğim. çok kırıcısın
[/quote

bende aynı düşüncedeyim sallanıyor gibi

Erin hanımı çabalarından dolayı alkışlıyorum....

arkadaşlar,
erin'in doğru söylediğine inanıyorum, ki gerçekten sallıyor olsa bile bu kadar destekli sallayamaz, birşeyler yapmak için uğraşanları, bari baltalamayalım, inanıp inanmamak sizin elinizde
ayrıca iasonion, konu erin olunca fırsatı kaçırmıyorsun bakıyorum..

hatta chp genel merkezine geçicek orda sekreteri derya göcek var oradan arayın dedi 0312.207.40.00 buyrun isterseniz arayın.dert sadece benim derdim değil.

Platanus Orientalis ' Alıntı:
arkadaşlar,
erin'in doğru söylediğine inanıyorum, ki gerçekten sallıyor olsa bile bu kadar destekli sallayamaz, birşeyler yapmak için uğraşanları, bari baltalamayalım, inanıp inanmamak sizin elinizde
ayrıca iasonion, konu erin olunca fırsatı kaçırmıyorsun bakıyorum..

erin hanımın ikinci üyeliği

aynı anda iki üyelik biraz ayıp olmuyor mu

Erin hanım deniz yıldızını okyanusa atıyor... Beğenmeyen okumasın.....
Bir şeyler yapma çabası sadece alkışlanır. Kırıcı olmanın gereği yok...
Hepimize kolay gelsin

Mustafa Özyürek eski Türmob genel başkanı ve şu anda CHP Grup başkan vekilidir. Bu durumda Baykalla görüşüyor olması çok normaldir.. Neden sallansın ki bu konuda.. bende inanıyorum Erin hanıma

tesmer yüzünden canım sıkılıyor ileride bu derece kırıcı olan arkadaşlarla meslektaş olacağımı düşünerek daha da canım sıkılıyor.

son mesajımdır:

derya hanımla görüştüm. Biz dün bu konuyla ilgili görüştük hafta başı öğreneceksiniz dedi.ister inanıııııın ister inanmayın ben konuştuğumu ve söylediğimi aktardım ben işimin başına dönüyorum suçlamalarınıza da cevap dahi vermeyeceğim .

valla ben numarayı aradım meclisi ama deniz bey yok ve parti binasında kendisi özel kalemi bile böle bi görüşmeyi doğrulamadı sallamayın arkadaşlar lütfen

ne alaka anlamadım baykal görüşmeler felan