24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar daha önce Cumartesi günü açıklanmışmı bilgisi olan varmı!!!
Bugün açıklanmaz herhalde Vaziyet onu gösteriyor

sonuçlar pazartesiye kalmış arkadaşlar

(
pazartesiye kadar herkese iyi işler iyi tatiller

sabır dolu bir hafta sonu diliyorum

arkadaşlar hayretle okuyorum yazdıklarınızı, ya erin sizin arkadaşınız değil mi aynı dertten muzdarip değil mi o da sizler gibi, hani benim gibi yeni üye biri yazar da bunları sallama diye cevaplar yazarsınız anlarım ama yaptığınız ayıp değil mi sizce de?? kaç yaşında insanlarız bu sözleriniz yakışıyor mu sizlere, dün aynısını ogün'e de yaptınız, ki moderatör olduğu gün gibi aşikar, durup dururken itibarını zedelemeyeceği kimseyle bu konuyla ilgili dalga geçmeyeceği de, lütfen biraz kendinize geliniz ve size bilgi sunan insanlara biraz daha saygılı olunuz.

hepimiz ayno yolun yolcusuyuz sınava keyfi girenlerde var anlaşılan özellikle ciddiyetsiz mesaj atanlar

bugüne kadar gelmiş geçmiş en iddialı açıklamayı yapan ogün beyi burada biraçıklama yapmaya davet ediyorum. isimlerle işimiz yok. yalnızca bilginin odadan mı yoksa başka bir kanalla mı alındığını bilsek veya akla gelen başka bir kaç ayrıntı öğrensek yeterli. ama bu kadar gerginlik yeter gibime geliyor..

Arkadaşlar olayı kişiselleştirmeyin. Siyaset de yapmayın lütfen.

kesinlikle katılıyorum.ogün bey in emeğine saygımız var. ama bir açıklama yaptı ve ortadan kayboldu.Nihayetinde bukadar bir açıklama bizi daha da gergin hala getirmekten başka fayda yaratmadı.ççünkü açıklamanın hiçbir açıklaması yok ucu çok kapalı.tabiki bir kişinin admin olması eleştirilmeyeceği anlamına gelmez bence de. Ama mademki bişey dedin biraz konuyu açman gerekmiyormu?hepimiz bu paylaşım için burdayız.Ya da lütfen açıklamasını yapamayacağımız, sonucunu getiremeyecğimiz havaada kalan şeyler yazmayalım.Bu durumda çok daha kötü oluyor çünkü....

ERKAN1974 ' Alıntı:
BİRİLERİ BUNU AÇIKLASIN LÜTFEN
SİTE YÖNETİCİSİNİN MESAJI BU DEĞİLMİ

Ogün Güneş ' Alıntı:
Sonuçlar açıklandı
Kaynak sormayın,

Ogün Güneş ' Alıntı:
Sonuçlar odalara gitmemiş olsa öğrenemezdim. Ankaradan öğrenmedim.

Ya 24 saat geçti ama hala bir şey yok bu nasıl iş.
Odalara gitti diyor site yöneticisi. Kimse öğrenemiyor.
Sayın site yöneticileri Hitiniz arttı tebrikler. bu gidişle 200 değil 500 olur sayfa.
Bu sayfaları takip edelim diye ellerinden geleni yapıyorlar.

işte böyle yaparsanız arkadaşlar hiç kimse bildiğini açıklamaz.yargılamak şuan çok yanlış.

birde ogün bey izmir e bağlı sanıyorsam.

izmir odayı aradığınız zaman aynı açıklamayı yapıyorlar.

neyi yargılıyorsunuz anlayamadım.

mali 77 yine açıklanmadı zaten.ne öğrendik ki sadece sonuçlar açıklandı kaynak sormayın.bence bu çok kapalı bir cümle.eğer açıklama yapamıcaksak lütfen bişey yazmayalım.dün bu açıklamayı öğrendik ne oldu.bugünün dünden ne farkı var?

Arkadaşlar hepiniz heyecanlısınız. Ogün bey isteyerek sizleri üzmek için birşey yapmaz. Lütfen şahsileşmeyelim. Sizlerden rica ediyorum. Nasılsa açıklanacaki Birilerini kırmakla sonuca daha çabuk ulaşılmayacak.

bence yanlış yerden medet umuyorsunuz.neyse bundan sonra ikili tartışmalara girmeyecem.zaten gerginiz hepimiz.

Ogün bey bence tesmerden öğrendi arkadaşlar, muhtemelen izmir tesmer,
odalara gitmemiş olsa öğrenemezdim demesini, hedef şaşırmaca olarak görüyorum, ama normaldir, biz olsak bizde aynısını söylerdik...