24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ayrıca bu sınavların geç okunması bir eleme yöntemi de olabilir baksanıza 10 gün gecikti kaç kişi hayvancılığa geçti ;D ;D ;D ;D birazdaha gecikse neler olacak

odadan sms gelmiş: "SMMM ve SM sınavlarına yönelik
kurs açılacaktır. 8 Şubat tarihine kadar müracat edebilirsiniz"

Demekki en gec 7 şubatta açıklanır kesin :)

arkadaş on line değilken maliyetten benim ne yaptıüım sorulmuş yani ben kesinlikle kağıdı bir ayyaş okumadıysa kalmış olmalıyım normal teorik derken bir de ikisinin ortalamasını alarak çözdüm yani birinci sorunun doğru cevabı olmakla beraber aynı soru da iki de yanlış cevap vererek tarihi bir kağıt oldu ikinci soruda ise bunun iki farklı çözümü var deyip bir nalan akdoğanımsı çözdüm bir de yurdakulumsu çözdüm soruyu alacağım puan bana kalsa kesinlikle 100 :) tabi kimin nasıl bakmak istediğine göre değişeceği için mart sınavına verdim maliyet için kendimi kısaca kalmış olmalıyım bir karışıklık sonucu geçersem de literatürde ilk olur soru bir için üç cevap soru iki için iki cevap vererek kocaman bir sıfıra aday kağıt vermişim
son olarak benim girdiğim salonda 10000 adet olarak ifade edilen ancak daha sonra sınav anında 10000 tl ye dönüştüğü ne dair bir açıklama yapılmadı anlayacağınız biz salon olarak kaldık ama bu iş sınav kagıdında maddi bir hata olup idari yargıya intikal edeceğini sanıyorum hatta bu derdi yaşayan herkesi hukuki tüm haklarını kullanmaları yönünde uyarıyorum bir iki tane gözetmenin yapması gerekeni yamamış olması önemli bir görev kusuru olmakla birlikte
böylesine ciddi olduğu lanse edilen bir sınavda akşam basılan soruların üzerinde sabah değişiklik yapılarak insanların en temel haklarının hiçe sayılması da başka ciddi sınavlarda olmamıştır bu sınava katılarak emek harcayan bir çok insanın hakkına balta vurmak olup sonuç hakkımda hayırlı dahi olsa kesinlikle dava açmayı planlıyorum
sınavların açıklanmasına dair ise turmob delegesi bir arkadaş pazartesi günü bu işin nihayete ereceği yönünde sağlam bir bilgi almıştır keza bu sınavın ne zaman açıklanacağı artık önemini dahi yitirmiştir tarihinde bu kadar şaibe ile varolan başka bir sınav yoktur
ben hukuk fakültesi mezunuyum işletmeci değilim ama önemli bir anı mart 2006 sınavında bir arkadaş son hakkım deyip yakardı hukuk sınavını ben yaptım belki haksızlık diyenler olabilir ama yapılan sınavın ne kadar adil olduğunu tartışmak lazım vel hasıl o arkadaş 85 aldı kağıdı yazan bendim bana da 50 vermişler :) gel de itiraz et
bir de bir alman ata sözü adalet hissi insanlara mahsustur diyor bizim kağıtları okuyan değerli okurları kesinlikle bu ata sözüne muhaatap kılmıyorum uzun olduğu için özür dilerim her zaman açık değilim de

Gece uyandım aklıma tesmer geldi uykum kaçtı ben de oturup bir hikaye uydurdum.....

60 gündü 70 gündü derken yıllar geçmiş bizim sınav komisyon üyeleri öteki tarafı boylamışlar. Tabii amel defterleri test sistemine göre işlendiği için öteki tarafta 60 salisede değerlendirme yapılmış ve cehenneme gidecekleri ortaya çıkmış. İtiraz etmek istemişler ama sonuçlar kesin zaten test sistemi ayrıca burada hiç bir işe yaramayacağını bile bile sizden itiraz parası alacak kurumlar yok denmiş. Derken telefonlar başlamış oda başkanları komisyon üyelerini aramıza hoş geldiniz diyerek tek tek tebrik etmişler.

Cehennemin girişinde zebani başı bunları görmüş ve refaketçi meleğe bunlar aklı başında adamlara benziyorlar niye getirdiniz buraya demiş. Melek de gerçekten de bunlar aklı başında dünyada profesörlük ünvanını almış saygın kişiler demiş. Zebani başı ne yaptılar da cehenneme düştüler o zaman demiş ?
Melek de yaptıkları için değil yapmadıkları için cehennemdeler, bunlar o kadar tembeller ki dünya 6 günde yaratılmış iken bunlar 60 günde sınav kağıtlarını okuyamamışlar. Yılda 3 defa 60'ar gün beddua alırsan geleceğin yer burası olur tabii demiş ve eklemiş çabuk bunları ATEŞMER'e götür.

günaydın arkadaşlar bu gün aramalar olurmu acaba ne dersiniz???

4 Şubat 2008 - Bugun 71.Gün

Herkese Günaydın

Bügün inşallah açıklarlar

Öğleden sonrayı zor getiririm daha fazla bekleyemem

Forumdaki herkesi ararlar inşallah (Tabi benide :))

Yine dertlerimizle başbaşayız.

herkese günaydınla telefonumu şarja taktım kesinlikle kimse ile konuşmadan bekleyeceğim bugün öğlene kadar oda başkanı aradı aradı bir daha yüzüme bakmasın :) tesmere gelince acaba sayfa ziyaretlerinden de pay mı alıyor ne bir elim sürekli tesmerde bugün bu sınavın sonuçları ilan edilir artık

Şeytanın avukatlığını üstleniyorum.

İçimde bir his sanki bugünde açıklanmayacak. Bu işi yarına bırakacaklar.

günaydın arkadaşlar birazdan günlük tesmer aramalarına başlayacağım. 10 gün içinde açıklanır derse artık relax bir kahkaha falan patlatırım telefonada herhalde bakalım ne diyecekler gerçekten merak ediyorum.

is_mail ' Alıntı:
Arkadaşlar tesmer ve odaları aramak dışında yaptığımız yada yapabildiğimiz başka birşey var mı sınavların geç açıklanması konusunda
Örnek ben nette bu forum haricinde konuşulan bir yer daha görmedim.
Yani bir gazetede küçük bir haber bile yok. tv falan hiç konu değil.
Aslında bu konularda çözümlerden biri medya gücünü kullanabilmek değil mi?
o kadar kıytırıktan haber yapan medyada bu sınavın bu kadar gecikmesinin niye haber değeri olmasın.
Sağlayamazmıyız bunu.
Hiçmi iletişimi olan yok bir medya kuruluşu ile
Bide bunu sunmak için alt yapı lazım.
Mesela kaç kişi katıldı kasım sınavlarına bunu biliyor muyuz bilen biri bildirebilir mi
Ya da nasıl öğreniriz.
Madur olduğumuzu anlatacak başka nelerden bahsedebiliriz.
En azından kendimiz heber metini haline getirip bir gazeteye sunamaz mıyız.
Bu kadar yazışma bile heber değeri taşımaz mı?
Moderetörlrimiz kaç kişinin burada yazdığını tespit edebilir herhalde
Yada bu forumun günde kaç kez tıklandığı vs.

Ne bileyim sonuç olarak BASIN ı kullanalım

Aklına başka fikir gelen var mı?
Ortak bir metin oluşturup yüzlerce birden atalım örn turmob başkanına vs. neyse

Bişey yapmalı yanii... ne dersiniz.

Arkadaşlar bu yazıyı bu forum un 122. sayfasında 31 ocak perşembe günü yazmıştım.
Hemen arkasından Ogün Güneş in açıklaması geldi ve bizim yazı güme gitti. Korkuyorum yine başımızın çaresine bakmak zorunda kalacağız. O gün den beri 5 gün geçti.
1 adet beni aradılar şu odadan diyen yok. Bu iş korkarım yarına hatta çarşambaya bile sarkabilir.

Bişey yapmalı...

valla bu saatten sonra yapcak bir şey yok zaten bu hafta açıklanacak tabi pazarda bu haftanın bir günü hafta sonu Ankara'ya gidelim dedim su koyverdiniz bi siyah çelenk bırakacaktık 1-2 basın tamamdı ama olmadı.

ismail hocam şeytanın avukatlığı yapılır da bunların avukatlığı da yapılmaz yaptıkları eziyetin kurtarır tarafı yok bugün açıklayacaklar biz büro olarak tam nabız kilitlendik tesmeri tacize başladık artık beni telefonda tanıdıklarından eminim

YETERBEY ' Alıntı:
ismail hocam şeytanın avukatlığı yapılır da bunların avukatlığı da yapılmaz yaptıkları eziyetin kurtarır tarafı yok bugün açıklayacaklar biz büro olarak tam nabız kilitlendik tesmeri tacize başladık artık beni telefonda tanıdıklarından eminim

Tesmer bugün ne diyor. Ben daha arayamadım.

Herkese günaydın arkadaşlar, tedirgin ve heyecanlı bekleyiş başladı... Bu günü de geçirirlerse heralde artık ruhsatları bize tımarhanede takdim ederler kendileri ;D ;D ;D

öncelikle ortak metin fikrine sıcak bakmakla beraber her hangi bir çözüm alacağımıza inanmıyorum ancak sınav yönetmeliği hükümlerini uygulamamak mahkeme konusu yapılabilir bana kalırsa ayrıca 60 günde açıklanmayan sınav sonuçları için en ufak bir açıklama alınmaması ise bu işe verilen önemi ifade etmektedir yani yıllardır mesleğin sorunlarını çözmekte dahi acz gösterenlerde lütfen bizleri düşünmelerini beklemeyelim arkadaş Bu kadarı çok fazla bir istek olur onlardan

tesmeri 7 yaşındaki oğluma arattırdım. Dialoğ şu,

Alooo şı sınavları ne zaman açıklıycanız be hasta oldu kadıncaazzz bak yatıyo yazık değilmi bana .
anneeeee bu hafta açıklıcaklarmış...