Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
arkadaş on line değilken maliyetten benim ne yaptıüım sorulmuş yani ben kesinlikle kağıdı bir ayyaş okumadıysa kalmış olmalıyım normal teorik derken bir de ikisinin ortalamasını alarak çözdüm yani birinci sorunun doğru cevabı olmakla beraber aynı soru da iki de yanlış cevap vererek tarihi bir kağıt oldu ikinci soruda ise bunun iki farklı çözümü var deyip bir nalan akdoğanımsı çözdüm bir de yurdakulumsu çözdüm soruyu alacağım puan bana kalsa kesinlikle 100

tabi kimin nasıl bakmak istediğine göre değişeceği için mart sınavına verdim maliyet için kendimi kısaca kalmış olmalıyım bir karışıklık sonucu geçersem de literatürde ilk olur soru bir için üç cevap soru iki için iki cevap vererek kocaman bir sıfıra aday kağıt vermişim
son olarak benim girdiğim salonda 10000 adet olarak ifade edilen ancak daha sonra sınav anında 10000 tl ye dönüştüğü ne dair bir açıklama yapılmadı anlayacağınız biz salon olarak kaldık ama bu iş sınav kagıdında maddi bir hata olup idari yargıya intikal edeceğini sanıyorum hatta bu derdi yaşayan herkesi hukuki tüm haklarını kullanmaları yönünde uyarıyorum bir iki tane gözetmenin yapması gerekeni yamamış olması önemli bir görev kusuru olmakla birlikte
böylesine ciddi olduğu lanse edilen bir sınavda akşam basılan soruların üzerinde sabah değişiklik yapılarak insanların en temel haklarının hiçe sayılması da başka ciddi sınavlarda olmamıştır bu sınava katılarak emek harcayan bir çok insanın hakkına balta vurmak olup sonuç hakkımda hayırlı dahi olsa kesinlikle dava açmayı planlıyorum
sınavların açıklanmasına dair ise turmob delegesi bir arkadaş pazartesi günü bu işin nihayete ereceği yönünde sağlam bir bilgi almıştır keza bu sınavın ne zaman açıklanacağı artık önemini dahi yitirmiştir tarihinde bu kadar şaibe ile varolan başka bir sınav yoktur
ben hukuk fakültesi mezunuyum işletmeci değilim ama önemli bir anı mart 2006 sınavında bir arkadaş son hakkım deyip yakardı hukuk sınavını ben yaptım belki haksızlık diyenler olabilir ama yapılan sınavın ne kadar adil olduğunu tartışmak lazım vel hasıl o arkadaş 85 aldı kağıdı yazan bendim bana da 50 vermişler

gel de itiraz et
bir de bir alman ata sözü adalet hissi insanlara mahsustur diyor bizim kağıtları okuyan değerli okurları kesinlikle bu ata sözüne muhaatap kılmıyorum uzun olduğu için özür dilerim her zaman açık değilim de