Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
aokten ' Alıntı:
akin94k.t.m.l. ' Alıntı:
Arkadaşlar eğer bugün ararlarsa saat:09:50 den itibaren aramaya başlayacaklar onun için daha erken ancak 1 saat
sonra duyarız arananları (09:50 hep bu saatte aramaya başlıyorlarmış banada ilginç geldi ama böyleymiş )
oda iyi ,hemen 25 dk a şartlandım kendi adıma
Bugün aranabilecek bir konuma gelmişse, odalara arayabilirseniz demiş olsalardı.
Yani sonuçlar odaların elinde olsaydı.
1- Birkeç kişi sabahtan beri mutlaka beni aradılar yada öğrendim derdi. (Hadi istanbul saati bekliyor. 80 vilayetten hiçbiri sabah dokuzda aramazmıydı. en azından tanıdık stajyerlerin notunu söylemez miydi.?
2- birdeki açıklamadan yola çıkarak sonuçlar odalarda hala yok. Tesmer fax falan çekerse öğrenecekler.
3-Oda başkanları resmi yazı ellerine ulşamayınca fax falan sonradan değişir vs. korkusuyla faxsa güvenerek açıklayamazlar.
Bütün bunlardan yola çıkarak diyorum ki, sonuçlar odalarda yok. Kesinleşmiş ve odalara gönderilmiş olsa tesmer örnek akşam 5 e kadar siteye yüklenmiş olacak derdi.
Ki daha önce bu şekilde saat vermişler.
Düşünebiliyor musunuz sonuçlar odalara gelmiş bütün oda başkanları ağzına fermuara çekmiş 81 vilayetten kimse öğrenememiş fasarya.
ne diyor meşhur tesmerimiz bu hafta açıklanacak
ucu açık açıklama yapıyor yani