Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akin94k.t.m.l. ' Alıntı:Arkadaşlar eğer bugün ararlarsa saat:09:50 den itibaren aramaya başlayacaklar onun için daha erken ancak 1 saat
sonra duyarız arananları (09:50 hep bu saatte aramaya başlıyorlarmış banada ilginç geldi ama böyleymiş )
oda iyi ,hemen 25 dk a şartlandım kendi adımaakin94k.t.m.l. ' Alıntı:Arkadaşlar eğer bugün ararlarsa saat:09:50 den itibaren aramaya başlayacaklar onun için daha erken ancak 1 saat
sonra duyarız arananları (09:50 hep bu saatte aramaya başlıyorlarmış banada ilginç geldi ama böyleymiş )
fito79 ' Alıntı:tesmerin sitesine gireniliyormusunuz arkadaşlar. Benim internet hiç tutukluk yapmazdı ne oldu böyle hayırdır inşallah![]()
al işteaokten ' Alıntı:fito79 ' Alıntı:tesmerin sitesine gireniliyormusunuz arkadaşlar. Benim internet hiç tutukluk yapmazdı ne oldu böyle hayırdır inşallah![]()
bu espri yıllandı ama yemeyen yoktur şu durumda
iasonion ' Alıntı:sonuçların belli olduğu ve siteye yüklenmeye başladığı bildirildi.(çok gizli bilgi)
iasonion ' Alıntı:eveeeet
pazartesi açıklanacak idye bizi kandıran
şurdan burdan kaynak uyduran
bunca insanın beklentilerini boşa çıkaran arkadaşlara sesleniyorum.
bir daha konuşmayın
bilmiyorsanız susun
öğlene kadar açıklanırsa yırttınız ama...
öğleden sonra burda ahkam kesmeyin
aokten ' Alıntı:oda iyi ,hemen 25 dk a şartlandım kendi adımaakin94k.t.m.l. ' Alıntı:Arkadaşlar eğer bugün ararlarsa saat:09:50 den itibaren aramaya başlayacaklar onun için daha erken ancak 1 saat
ardahan75 ' Alıntı:iasonion ' Alıntı:sonuçların belli olduğu ve siteye yüklenmeye başladığı bildirildi.(çok gizli bilgi)
bir daha konuşmayın
bilmiyorsanız susun
bunları bu tarife uymayan bizlerin yazması gerekirken senin yazman garip geldi burada ilk bombayı patlatan sendin hiç unutmuyom. ;D
bir daha konuşmayın
bilmiyorsanız susun
erkano123 ' Alıntı:selam arkadaşlar. tesmer'le görüştüm. yarın internet'te açıklanacakmış. galiba odalarda bu gün arar. hadi rastgele