uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ERKAN1974 ' Alıntı:
İs_mail bırakalım muhasebeciliği
Deli olucağımıza veli olalım.

İlk şiir yarışması nezaman bilgin varmı.

katılıyorum sana
öğreneyim derhal döneyim sana
zaten biz yanlış mesleğe yönelmişiz
zararın nersende dönsen kardır

tek dersi ve son hakkı olanları tesmer komisyona bildiriyormu? komisyon bu tür kağıtları okurken nasıl bir değerleme yapıyor bilen varmı ?

ALEX_06 nın derlediği veriler en doğrusu...
Demek ki büyük gün yarın(Kazananlar için)....
Cuma da sonnnnn

malii77 ' Alıntı:
ben maliyetten notları bol tuttuklarını duymuştum.ama komisyon değişti neye yarar ki.

bunu neden sordum biliyomusun, az önce şu geçmiş sınavların tarihlerinin araştırmasını yaparken denetimden nasıl olduda geçtim şaşırdım diyen en az 2 kişiye rastladım. yani denetimde vergide oldugu gibi aşşağı çekme yok. maliyette durum nasıl acaba onu merak ediyorum. notlandırması tuhaf bir ders.

tek ders olanları nerden biliyorlar. genelde tek dersi olanlar yoksa
benim adım hıdır
elimden gelen budur
hocam nolur 50 kondur
malum son hakkımdır
şeklinde notmu yazılıyor ;D

bütün arkadaşlara tavsiyem hüseyin altın ın dargınım isimli parçasını dinlesinler ben onu dinliyorum. hatta o albümdeki bütün parçalar dinlenebilir

Erkan biz soylu yu da yanımaıza alalım

soylu ' Alıntı:
tek ders olanaları nerden biliyorlar. genelde tek dersi olanlar yoksa
benim adım hıdır
elimden gelen budur
hocam nolur 50 kondur
malum son hakkımdır
walla soylu kardeşim.. ben bunu yazmayı düşünmedim deil.. ama komisyonun nasıl bi tutum sergileyeceğini bilemediğim için vaz geçtim. sonuçta üni. hocaları değil komisyondakiler

afterdance ' Alıntı:
soylu ' Alıntı:
tek ders olanaları nerden biliyorlar. genelde tek dersi olanlar yoksa
benim adım hıdır
elimden gelen budur
hocam nolur 50 kondur
malum son hakkımdır
walla soylu kardeşim.. ben bunu yazmayı düşünmedim deil.. ama komisyonun nasıl bi tutum sergileyeceğini bilemediğim için vaz geçtim. sonuçta üni. hocaları değil komisyondakiler

Hepsi Ün.de hoca bildiğim kadarıyla

memnuniyetle ismail kardeşim

benim aldığım notlar içinde bir tek maliyet notu beklediğimden yukarı geldi

Akut, benim bildiğim kadarı ile vergi üni. hocaları deil.. vergiye özel bir özen gösteriyorlarmış.. komisyon farklı bence.. yoksa notlar bu kadar kıt olmazdı.

ALEX_06 ' Alıntı:
malii77 ' Alıntı:
ben maliyetten notları bol tuttuklarını duymuştum.ama komisyon değişti neye yarar ki.

bunu neden sordum biliyomusun, az önce şu geçmiş sınavların tarihlerinin araştırmasını yaparken denetimden nasıl olduda geçtim şaşırdım diyen en az 2 kişiye rastladım. yani denetimde vergide oldugu gibi aşşağı çekme yok. maliyette durum nasıl acaba onu merak ediyorum. notlandırması tuhaf bir ders.
Maliyette bazıları bol puan verildiği görüşündeler ama ben değilim çünkü temmuz sınavında 1 sorum sonuca kadar doğruydu,2.soruyu hiç yapmamıştım 50 almam gerekirdi ama 40 ile kaldım.Denetime ise çalışmamıştım ama soruların 2 sini önceden aklımda kalanlarla yaptım diğerlerini yorum yaptım ve 50 ile geçtim çünkü temmuz soruları yoruma açıktı bence.Vergi ve hukukta ise notları çok kıt.

temmuzda 2 sorum da yanlışdı ama tek gidişattaki doğrulara puan verdiler.30 aldım .

arkadaşlar aslında yeri değil ama maliyetin birinci soruyu yaptım normale göre birde uyanıklık edip
teoriğe görede olursa sonuç şu olur dedim sadece sonucunu yazdım.sizce not kırarlarmı

İstanbul odadan tanıdığım var.

Kendisi ile bugün görüştüm. Onlar da gerçekten ne zaman açıklanacağını bilmiyorlarmış.

hukuklarda haklısınız. genel hukuk tan 100 lük kağıt vermiştim mesela. hadi onların hatrına 80 olsun. bunun altına inmesine imkan yok. gecen sınavda aldıgım not 55.

ben marttaki sınavına girmiştim maliyetin 1. soru ve 2. soru yine biraz tartışmalıydı hatta cevapları açıklayan malum site 2. soruyu bana ve birçok kişiye göre yanlış açıklamıştı ve hatta sitelerine okadar çok itiraz edildiki ansayfaların kendi cevaplarının doğru olduğunu yazmışlardı. ben 50 alırmıyım derken 75 almıştım.

ALEX_06 ' Alıntı:
hukuklarda haklısınız. genel hukuk tan 100 lük kağıt vermiştim mesela. hadi onların hatrına 80 olsun. bunun altına inmesine imkan yok. gecen sınavda aldıgım not 55.
genel hukuk sorularını üni. hocaları okuyodur.. zaten okullarda hukukçular iktisadi idari bilimleri pek sevmezdi..