uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hukuka gelince tam verdiğnize eminmisiniz arkadaşlar. çünkü cevaplar çok kısa 1-2 cümlelik veya 2-3 maddelik hal böyle olunca 1-2 kelime eksik yazarsan veya 1 madde eksik yazsan 1 soruda 10-15 puan kırıyorlar. ben tam beklediğim civarda 76 almıştım hukuktan

sayın ardahan75 siz iki soruyuda yapmışmıydınız mart ayındaki sınavda.

malii77 ' Alıntı:
sayın ardahan75 siz iki soruyuda yapmışmıydınız mart ayındaki sınavda.

1.soruda gügü bulmadan yapmıştım yani cevap yanlış olamsına rağmen puan vermişler onu anlıyorum 2. soru bana göre tamdı a-b-c şıkları malum siteye göre c şıkkım yanlıştı artık hangisi doğru bilmiyorum.

arkadaşlar tesmer i demin aradım. Cevapları şu oldu. Komisyon hocaları tam gaz çalışıyorlarmış Bitirmeye çalışıyorlarmış. Bizim sıkıntılar iletiliyormuş. Ben cuma günü için ümitlendim.

ben ilk sınava temmuzda girdim 5 ders verdim genelinde de alırım dediğim puana yakın aldım sadece finansal umduğumdan düşük kaldı.
kasım da 2 dersden girdim vergi ve denetim iyi geçti ama geçerim yada kalırım diyemiyorum ama oturup dersde çalışamıyorum. bunlarda bu yüzden sonuçları açıklamıyor bence moralleri bozup mart sınavında başarı az olsun istiyorlar ne de olsa biz onlar için iyi birer yağlı kapıyız.
allah hepsinin belasını versin.hepimizde sabır versin.

ardahan75 ' Alıntı:
ben marttaki sınavına girmiştim maliyetin 1. soru ve 2. soru yine biraz tartışmalıydı hatta cevapları açıklayan malum site 2. soruyu bana ve birçok kişiye göre yanlış açıklamıştı ve hatta sitelerine okadar çok itiraz edildiki ansayfaların kendi cevaplarının doğru olduğunu yazmışlardı. ben 50 alırmıyım derken 75 almıştım.

hocam nerdeyse tama yakın bi kağıt vermissin sen bu mart taki maliyet sınavında. doğru sonuca ulaşmak çok önemli degil anladığım kadarıyla. yaptıgımız her işlem notlandırılıyor.

ben açıkcası puan kırdıklarına pek ihtimal vermiyorum.çünkü hangi sınava girdiysem beklediğim sonuçlar geldi.hatta geçen maliyette bayağı düşük bekliyordum 30 geldi şaşırdım.
hukuk sınavına ait bi konuşmaya sınav sonrası kulak misafiri olmuştum.iki arkadaş sınav soruları hakkında konuşuyorlardı.sınav sorusu tutulması zorunlu defterler di.bitanesi diğerine tutulması zorunlu defterlerin adını sıralıyordu.ama hatalıydı çünkü vuk 'agöre zorunlu defterleri sıralıyordu.sonrada bu arkadaş tam not alacağını sanıyor.

evet aslında maliyetten birçok arkadaş bana göre geçecek eğer marttaki kişiler değerlendiriyorsa canınızı boşuna sıkmayın

mart ayındaki komisyon üyeleri aramızdan ayrıldı maalesef.

sayın beyazzafer bu kadar stres yapma bu hafta açıklanmaz.

ben ümitlendim arkdaşlar. Bende haftaya diye düşünüyordum. Ancak tesmer i aradım. Ümidim arttı. Çünkü hocalar tam gaz okuyorlarmış. Benim ümidin arttı.

malii77 ' Alıntı:
ben açıkcası puan kırdıklarına pek ihtimal vermiyorum.çünkü hangi sınava girdiysem beklediğim sonuçlar geldi.hatta geçen maliyette bayağı düşük bekliyordum 30 geldi şaşırdım.
hukuk sınavına ait bi konuşmaya sınav sonrası kulak misafiri olmuştum.iki arkadaş sınav soruları hakkında konuşuyorlardı.sınav sorusu tutulması zorunlu defterler di.bitanesi diğerine tutulması zorunlu defterlerin adını sıralıyordu.ama hatalıydı çünkü vuk 'agöre zorunlu defterleri sıralıyordu.sonrada bu arkadaş tam not alacağını sanıyor.

aslında bende maliyet dışında hep beklediğim notları aldım hatta eşime sorulan soruyu kitaptaki cevabı ve benim yazdığım cevabı beklediğim notu söyledim hep tutarlı geldi şimdi denetimden eşim rahat sen geçtin boşa sıkıyon diyor kendini ama ben rahat olamıyorum.

tesmer de bi bize gaz veriyor bi komisyon üyerlerine.

bu hafta bitebilir arkadaşlar. Az kaldı bitmesine. cuma günü büyük gün arkdaşlar.

ben resmen ümitlendim. aslında biliyorsunuz hiç ümidim yoktu ondan dolayı yazı yazmıyordum. bugünki aramadan sonra ümidim kat kat arttı. artık bu iş bitecek.

arkadaşlar kendinizi cumaya alıştırmayın.açıklanmazsa hem hayal kırıklığı olur hemde sinir yapar.tarih belli 08/02/08