Ynt: 2007/3 Dönem Yeterlilik Sonuçlar Ne Zaman?Tahminleri Bekliyorum
Soy isme göre arıyorlar herhalde

beni en geç arayacaklar (tabi ararlarsa )
Çok stresli olacak milleti aramaya başlayacaklar bizden haber yok akşama doğru arayacaklar (ararlarsa)
inşallah isim sırasına göre ararlar
Her kesin allah gönlüne göre versin
Vrirler diyorum kendi kendime ya o kağıda 50 verirler safhayı yaptık 1.soruyuda yaptık e ne olmuş muhasebe kaydını yapmadık birde 8000 yerine 10000 aldık .
İnşalah benim gibi düşünürler artık ne ders çalışacak nede kimseye laf anlatacak halim kalmadı (yok tek ders kaldı ondan martta gireceğiz yok işte şundan kaldık falan filan )
Veee artık ne iş yapıyorsun dediklerinde muhasebeciyim değil mali müşavirim demek istiyorum.Bıtım artık kendimi tanımlayamamaktan
Her şeyim hazır arkadaşlar büronun yeri tabela kartvizit büro mobilyası dosyalar demirbaşlar
Eğer alırsam 01.02.2008 de açılışımı vereceğim .İnşallah tutacak defter de buluruz.Aslında oda bu kadar uğraştırdık tan sonra al arkadaş bu otuz defteri sen tut demeli o zaman ders çalışmak sonuç beklemek koymaz
Asıl iş belgeyi aldıktan sonra başlıyor onun için herkes stres yapıyor bir an önce almak istiyor çünkü daha defter bulacak büro açacak 2 senede defter toplamak için uğraşacak
Herkese kolaylıklar diliyorum keşke bir uykum gelse işim gücümde olmasa bir yatsam perşembe öğlen kalksam