ardahan75 ' Alıntı:yaaa erin ciddimisin hafta sonu gelmelerinden ümitli değillermiş kim bunlar. bi hafta daha beklemek ölüm gibi birşey olsa gerek...
adnanguclu ' Alıntı:sayın erin bey cuma günü mübarek gün. bir cuma namazından sonra harika olacak. iyi bir dua iyi bir sabırla olay bitecek. Arkadaşlar sonuçlar açıklanacak hepimiz sevinçli olacağız. Olay ondan sonra kopacak. Ondan sonra hayat devam edecek. koşuşturma ve sevinçle iç içe...
beyazzafer ' Alıntı:ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:neden dersen farz değilmiş bana.
[/quot
erin hanım siz bir alemsiniz ya. günlerdir yazılarınızı heyecanla takip ediyorum çok esprili yazılarınız var. evet bencede size farz değil. cuma namazı erkeklere farz
ozaman Z. BEYAZ hocam sitenin hocası olarak icazet alalım. Sorum Şu sitenin farz namazlarını kılması farz olan erkeklerinin ettiği yada edeceği dualar sitenin bayanları içide kabul olurmu hocam. ;D ???![]()
beyazzafer ' Alıntı:sayın erin hanım yanlış anlama olmasın ben hoca değilim. sadece muhabbet olsun diye yazdım. bilmediğim konularda yorum yapmam. ayrıca dini konularda asla. herkesin dini kendine. ben muhasebeciyim. özür dilerim icazet veremem. ayrıca ben tüm namazlarımda herkes için dua ederim. bu dualarımda kadın erkek ayırmam.allahın emek edenin emeğini boşa çıkarmaması dileğimle saygılar...
iasonion ' Alıntı:sonuçların belli olduğu ve siteye yüklenmeye başladığı bildirildi.(çok gizli bilgi)
beyazzafer ' Alıntı:hayır gergin değilim erin hanım.yaw bide şey teb ne
iasonion ' Alıntı:sonuçların belli olduğu ve siteye yüklenmeye başladığı bildirildi.(çok gizli bilgi)