fonradar

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 2007/3 Dönem Yeterlilik Sonuçlar Ne Zaman?Tahminleri Bekliyorum

Evet bende karar verdim artık beklemeyeceğim sadece dua edicem. Adnanguclu kardeşimizin dediği gibi Allah müsade etmez herkesin hakkını verir.

yaaa erin ciddimisin hafta sonu gelmelerinden ümitli değillermiş kim bunlar. bi hafta daha beklemek ölüm gibi birşey olsa gerek...

babalar rahat olun sonuç en geç cuma günü açıklancak. Stres yapmayın rahat olun. 3 günü doya doya yaşayın. Ondan sonra çok yoğunluk bekliyor sizi.

hangi sınavın sonuçları hatırlamıyorum ama gecenin bi vakti siteye koymuşlardı kazananları sonra sabah siteden kaldırdılar tekrar öğlene doğru birdaha koydular sonuçları.yani demek istediğim ne yaptıklarını tam olarak bilmiyor onlarda.bakarsınız haftaya cuma açıklarlar.kim ne diyebilir ki?P?????

ardahan75 ' Alıntı:
yaaa erin ciddimisin hafta sonu gelmelerinden ümitli değillermiş kim bunlar. bi hafta daha beklemek ölüm gibi birşey olsa gerek...

Bulunduğum ilçede Serbest Muhasececi Mali müşavirler Birliği ............ Şubesi var oranın başkanı tanıdığım olur ona rica ettim yönetimle alakalı faliyetleri ve tanıdıkları olduğu için belki bilir dedim bi arayayım bakayım arkadaşları dedi. Daha sonra bana döndü ve ........... hanım aldığım bilgiye göre bu hafta sonuçlar hakkında pek ümitli değiller sarkabilirmiş ama gelince bana haber verecekler dedi. Ben söyleyenin yalancısıyım. Aslında gerçekten kimsenin kimseden haberi yok gibi.

arkadaşlar sağlam duyumlar aldım. Kafanızı yormayın. bu hafta cuma ok dir. herşey güzel olacak. Bir türkü vardır ya arkdaşlar
burda çicekler açmıyor.
geçmiyor günler geçmiyor.

geçecek bu günlerde bitecek burda yazdıklarımıza güleceğiz.

adnan bey inanki kafam karıştı bende kimin sağlam olduğunu dahi çıkaramıyorum. Aslında herkes bi haber gibi duruyo. Ama ben yinede sarkacak diye düşünmek istiyorum bu cuma diye beklentiye girersem ve sarkarsa çok daha fazla stres heyecan yapıcam . Ben en iyisi cuma beklemeyeyim gideyim karne partimi doya doya yapayım. Eğer bende iyi bir karne alırsam önce bi mevlüt okutucam sonra sevdiklerimle bi hafta sonu parti vericem valla.

sayın erin bey cuma günü mübarek gün. bir cuma namazından sonra harika olacak. iyi bir dua iyi bir sabırla olay bitecek. Arkadaşlar sonuçlar açıklanacak hepimiz sevinçli olacağız. Olay ondan sonra kopacak. Ondan sonra hayat devam edecek. koşuşturma ve sevinçle iç içe...

adnanguclu ' Alıntı:
sayın erin bey cuma günü mübarek gün. bir cuma namazından sonra harika olacak. iyi bir dua iyi bir sabırla olay bitecek. Arkadaşlar sonuçlar açıklanacak hepimiz sevinçli olacağız. Olay ondan sonra kopacak. Ondan sonra hayat devam edecek. koşuşturma ve sevinçle iç içe...

İlahi adnan bey allah cumamızı mübarek etsinde ben hiç cumaya gitmedim biliyomusun.... ;D

neden dersen farz değilmiş bana. ;)

beyazzafer ' Alıntı:
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
neden dersen farz değilmiş bana. ;)
[/quot
erin hanım siz bir alemsiniz ya. günlerdir yazılarınızı heyecanla takip ediyorum çok esprili yazılarınız var. evet bencede size farz değil. cuma namazı erkeklere farz

ozaman Z. BEYAZ hocam sitenin hocası olarak icazet alalım. Sorum Şu sitenin farz namazlarını kılması farz olan erkeklerinin ettiği yada edeceği dualar sitenin bayanları içide kabul olurmu hocam. ;D ??? :P

yada 33333 bir kısa boşluk TESMER yazıp mı yollayalım onlar bize dönsünler.

sonuçların belli olduğu ve siteye yüklenmeye başladığı bildirildi.(çok gizli bilgi)

beyazzafer ' Alıntı:
sayın erin hanım yanlış anlama olmasın ben hoca değilim. sadece muhabbet olsun diye yazdım. bilmediğim konularda yorum yapmam. ayrıca dini konularda asla. herkesin dini kendine. ben muhasebeciyim. özür dilerim icazet veremem. ayrıca ben tüm namazlarımda herkes için dua ederim. bu dualarımda kadın erkek ayırmam.allahın emek edenin emeğini boşa çıkarmaması dileğimle saygılar...

Espri yapıyorum yahu gerilme . Teb de mola vaaaaaarrrr Teb de molaaaaa var bizde niye olmiyikiiiii...

iasonion ' Alıntı:
sonuçların belli olduğu ve siteye yüklenmeye başladığı bildirildi.(çok gizli bilgi)

Ana eminmisin yahu kalbim durcek bak .

beyazzafer ' Alıntı:
hayır gergin değilim erin hanım.yaw bide şey teb ne

ilahi zafer arkadaş sen halamı tv seyretmiyon yahu (T.E.B) banka reklamı varya hani molalı kredi reklamı burhan abi oynuyo.Olur olmaz yerlerde mola istiyo hani...

iasonion ' Alıntı:

mesaj sayısı 1 bizle kafa buluyor site bu arada sorunsuz çalışıyor yüklenmeye başlasa giremezdik. birde aramızdan kimse smmm olamamış olurdu çünkü kimse aranmadı

iasonion ' Alıntı:

Hakketten nerden bu çok gizli bilgi . Eğer doğru çıkmazsa hüsran oluruz arkadaş . Bildirildi diyorsun çünkü. Ve sitedeki ilk mesajın garip geldi yane.

öyle pot kırdım ki gülmekten öldüm. Millet stres zaten boşver iyi oldu millete biraz da gülmek lazım.