fonradar

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 2007/3 Dönem Yeterlilik Sonuçlar Ne Zaman?Tahminleri Bekliyorum

arkadaşlar espirilerinizden hepimizin ruh sağlığının nereye kaydı gayet açık :)bu arada kusura bakmayın ama ben sitede o tek mesajı olan arkadaşın yazdığını samimi bulmuyorum.ya da lütfen biraz daha somut yazssın..

beyazzafer ' Alıntı:
ya erin hanım yoksa siz izliyormusunuz.
bu sınavlara çalışmaya başladığımdan beri ders çalışıyorum
işte çalışıyorum.evde ders çalışıyorum.sonra işte çalışıyorum.evde çalışıyorum.çalış.çalış.çalış. kdvler yetişmedi,stopajlar ne oldu,mizanmı hangi bankaya göndereyim abi senin vergi yatmıştı diye biliyorum,ya şu yazdıklarınız karalamayın muhasebe usulüne göre üstünü tek çizgiyle çizin (mükelleflere hitaben tabi) aaa bide biliyorum kredi kartını yatıramadım maaşı alamadım mükellefler para vermiyor. ee bu yoğunlukla yaşayınca öle oluyor.ayrıca 24 yaşındayım herkez beni 30 zannediyor çıldırıyorum. bu arada benim bildiğim tek reklam iştecell varya çünkü hep işteyim

yapma arkadaş yapma yazıktır kendine kimse zafer haklı demez sonra. Habire bünyeye masraf yazarsın bak. Bırak karalasın ne yaparsa yapsın herşeyi biz doğru yapmaya çalışıyoruz adamın umurunda mı sanki. Yazık kendine edersin.

balance ' Alıntı:
arkadaşlar espirilerinizden hepimizin ruh sağlığının nereye kaydı gayet açık :)bu arada kusura bakmayın ama ben sitede o tek mesajı olan arkadaşın yazdığını samimi bulmuyorum.ya da lütfen biraz daha somut yazssın..

nasıl yane balance ruh sağlımızdan şüphen mi var ;D.Biz daha espri yeteneğimizi kaybetmedik yıkılmadık ayaktayız dertlerimizle dalgada geçiyoruz kaybedersek ozaman zaten el-fatiha okumamız lazım.

tam bu satırları yazarken cama güvercin çarptı korkudan ölüyodum.

sizi bilmem ama benim sağlığımdan cidden şüphe etmeye başladım. :) bu arada kuş camına çarpmış çok iyi çok yakın zamanda çok iyi haber alacaksın anlamında..... buna inan :)

iasonion ;

Evet şuan online olduğunu görüyorum. Ortaya bir bilgi attın ve bir daha ses seda çıkmadı. Eğer canın sıkılyorda dalga geçmek istiyorsan. Sana bir topaç alalım çevirirsinde canının sıkıntısı geçer.

arkadaşlar boşverin milletin işi gücü yok dalga geçiyor.şuan herşeye inanacak durumdayız ya böyle manipülasyonlar olması doğal.

beyazzafer ' Alıntı:
he bide ruh sağlığımız allaha şükür daha yerinde. sadece zaman geçirmek için boş sohbet yapıyoruz anlamsız. sadece maksat zaman geçsin

ha bide ben tv yi nerden seyrediyorum (aslında dinliyorum)biliyormusun. Kanalların kendi sitelerinde canlı yayın linki var mesela şuan show tv açık alt planda onu açıyorum üstte kendi sayfam var orda çalışıyorum. Bayağı rahatlatıyo beni. arada böle kuş falan çarpmasa gel keyfim gel durumu yaniii..

beyazzafer ' Alıntı:
yapmayın erin hanım show tv falan reklam kokan hareketler bunlar kanal reklamı yapmayalım.( şaka şaka allah sizden razı olsun bugün baya stres attım sayenizde inş. herşey gönlünüzce olur )

Bütün havan bunun içiiiiiiiiiiiin miydi yani beyazzafer.

Bu konunun artık amacından sapmaya başladığını düşünüyorum. Lütfen mesleğimize yakışır seviyede yazışalım.

24-25 kasım sınav sonuçları

hadi bakalım tüm sonuçlar ve tahminler buraya

açmış olduğum konu başlığına görüşlerinizi bekliyorum

Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Lütfen 2007 kasım sınavına ait görüş ve düşüncelere bu başlık altında devam edelim, heyacanla açılan başlıklar konuların gereğinden fazla dağılmasına sebep olmakta, geçmiş dönemlerde örnekleri bolca mevcut, ancak bu dönem bu tarz başlıkların olmaması dileklerimle...

Bugün de geçti arkadaşlar umutlarımız yarına kaldı,herkese iyi akşamlar..

Lütfen başlığı amacına yakışır şekilde kullanalım, gereksiz ve kişisel sataşmaya yönelik mesajları direk silicem.

Yok açıkcası aramayıda düşünmüyorum artık .

Yıprandım iyicee.......