fonradar

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

sanmıyorum olumlu bişey söyleyeceklerini ama denemek lazım.alıştık zaten terslenmeye :)

bu güne kadar moralimizi bozmak için elinden geleni yaptı TESMER herkes gergin zaten moral falan bozulacak hal kalmadı

Aranan olursa lütfen yavaş yavaş alıştıra alıştıra yazsın

( Biri aradı ama kim dur bakayım ,bir şey söyleyeceğim önemli ,heyecan yapmayın kdv bitsin bir şey söyleyeceğim,v.s. gibi )

Tesmeri aramanın bir faydası olacağını sanmam, bağlı olduğunuz odayı arayınız, tesmerin sitesine girmenin de bir yararı yok, zaten kazananları arıyorlar telefonla, muhakkak bir kişi buraya yazar beni aradılar diye, tesmer sitesinden telefon görüşmesinin ertesi günü yayımlar.

yanlış hatırlamıyorsam temmuz sınavlarında aramaya başladıkları gün tesmer sayfasında sonuçları yayınlamıştı.birgün öncesinde aramadılar herhalde

üstadlar sanki son viraja girdik gibi
yorumlar öyle geliyor bana
lütfen sakin biraz daha, işi bıraktım valla her telefon çalışında içim cızzzzzzzzzzz diyor sonra rahatlıyorum...

daha önceden de sınav sonucu bekledim ama bu başka tek dersim var ve bu maliyet.nasıl olacak bilmiyorum

evet son dersin stresi bir başkaymış diğer sonuçları beklerken çok rahattım

evet arkadaşlar bende denetimi bekliyorum tam anlamıyla hazırlandığını düşündüğünüz dersin kötü gelmesi sanırım yıkacak beni inşallah iyi gelir hepimizin arkadaşlar

Arkadaşlar düne kadar tesmer sınav sonuçları bölümünden SMMM ye tıklayınca sınav sonuçları açılıyordu. (7-8 Temmuz ve eski sınavlar) Bugün ise açılmıyor. Sanırım yükleniyor. Bu akşam yada engeç yarın akşam diye düşünüyorum ben..

Bence bu gün geç vakit veya yarın sabah açıklarlar. Hayırlısı olsun inşallah.

ben rahatlıkla açabiliyorum.

Tahminleri bekliyorum arkadaşlar

Bu gün öğleye kadar diyenler ......
Bu gün öğle sonu diyenler ......
Yarın Sabah Diyenler ......
Yarın öğle sonu diyenler ......
Yarında açıklanmaz önümüzdeki ......
hafta diyenler
Yok bu TESMER bu sınavı ......
açıklamıyacak diyenler

kusura bakmayan arkadaşlar kafanın ayarı kalmadı saçmalıyorum değilmli

arkadaşlar herkesde acayip heyecan ölüm sessizliğinde herkes. iş güç bırakıldı. işe konsantre sıfır. Zor bir durum bizden öncekilerde bu heyecanı yaşadı. Bİzde yaşıyacağız. Bizden sonraki insanlarda yaşayacak. Aslında gene de bu sıkıntıdan zevk almak lazım. Zor bir durum bende sizin durumunuzdayım. Ancak şunu bilinki bu sınav sonucu herkesi birbirine kitledi. Sonuçlar açıklanınca herkes rüzgarın sürüklediği gibi bir yana savrulacak. bu kötü heyecanda keşke bir daha yaşansa diye düşünülecek.

adnan kardeşim daha güzel olacak bundan sonra umarım sonuçlar güzel gelecek başka yerlerde başka amaçlarla çalışacaz hep beraber

forum sayfasında bi arkadaşımız vardı içerde tanıdığım var felan diyordu.acaba arkadaş buralardamı.bize son gelişmler hakkında bilgi verse.düşünüyorum da allahdan forum sayfası varda oyalanıyoruz diğer türlü daha çekilmez bir durum alacaktı .

ben yarın sabah açıklanacağını tahmin ediyorum. ondan dolayı iş için istanbul unkapanı da geçcem. İnşallah bugün açıklanır. ama pek ihtimal vermiyorum. Ben tahmini mi bu yönde kullanayım.

Bugün aramaya başlarlar diye düşünüyorum.Forumda asıl heyecan odalar aramaya başladığında yaşanacak.İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır.