fonradar

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ben bugün odaya gidip sordum haber var mı diye.Hiç bir bilgi gelmedi bizde bekliyoruz dediler.Daha odalara bile gelmediyse cumaya ancak açıklanır.

bence yarın açıklanır

fırtına öncesi sessizlik var............. :-X

tesmer aradım arkdaşlar. Sonuçlar daha ulaşmamış. Uzayabilir dediler. Bence bekleyiş biraz daha olacak. Stres daha da artacak. şafak artacak.

slm arkadaşlar bende sizler gibi sonuçları bekliyorum. Ancak sonuçlar 2 aydan önce açıklanmaz bunu bile bile niye bu kadar kendinizi yıprattığınızı anlamıyorum.Sadece 2 gün bilemediniz 1 hafta bekliyeceksiniz. Hepimizin hakkında hayırlısı gönderilen iletileri okuduğumda bunları yazmam gerektiğini düşündüm.Lütfen sakın olun. Bu kadar stres ciddi sağlık proplemlerine sebep olur ki .Başka mide ağrısı çok berbattır.Lütfen sakin olun. Hepimizi Allah kurtarsın.

ozaman niye 60 gün içinde açıklanır deniyorki. 60 gün içinde açıklanmazsa ne olur? bak sinirlerim bozuldu gene. ozaman 60 gün içinde ibaresini keyfimiz yerine gelince yada yetiştiği zaman vs gibi bir nedenle değiştirin dimi. yaptırımı yok ama 60 gün içinde açıklanır pöhhh... 67 gün beklemiştim bir sınav sonucunu bu inşallah öyle olmaz

Beni gören askermisin diyorlar. Ya askere benzeyen halim varmı diyorlar. Millet kahkaha yı hemen basıyor. Şafak bekler halin var diyorlar. Ya askersin yada mali Müşavir adayısın diyorlar. Başka türlü olması mümkün değil. Artık herkes Mali müşavir çilesini biliyor arkadaşlar.

Foruma zor giriyorum yavaş açıyor sınav sonuçlarınımı yüklüyorlar acaba :))

arkadaşlar tesmerde hangi telefon numarasından hangi dahili numaradan soruyoruz sonuçları yarın sabah sormayı düşünüyorumda.

Arkadaşlar

İnanın geçen sınavki kadar stres yok ben şuna inanıyorum daha mesleğe adım atmadan bunlar bizi meslekten soğuttular ne olacak halimiz bilmiyorum

tesmer ana sayfasında staj başlatma soru cevaplarını açıklamış.Zahmet olmuş... Bİz de boş durmuyoruz yararınıza çalışıyoruz demek istemiş herhalde.Şu hafta öncelik olan da bu konuydu zaten.Aynı yürekliliği yapsa da bir de bitirme cevap anahtarları yayınlasa sitesinde...biz de bizden ne istediğini bilsek...tam bir eğitim kurumu... nazar değmesin dimi :)

yarın da bişey olmaz,cuma günü saat 14:00 'a kadar kazananları ararlar 13:30-14:00 gibi de tesmerin sayfasından sonuçları yayınlarlar.yine tam tamına 60 günü doldurmuş olmanın rahatlığı içinde çalışmalarına devam ederler.inşallah mart sınavın sadece sonuçlarını bekleriz kasım sınavı gibi normal mi teorik mi diye birbirimizi yemeyiz. :) :) :)

of of ya 7 de 7 yapan olusa sayet ki hemen yazsın bizde boşuna beklemeyelim belki odada ararlar diye sınav stresi sonuç stresi bu nedir ya böle inşallah herkesin istediği gibi olur notlar bu gecede uyku yok bize :-[

bakalım bugün aramaya başlayacaklar mı?

of ya işyerindeyim işlerim var ama hiçbirşey yapamıyorum.bi forumu açıyorum bi tesmerin sayfasını.

al bendende okadar bugün zaten kesin bir bilgi gelene kadarda iş yapabileceğimi sanmıyorum.

tesmeri arayıp sorsakmı acaba moralimizi bozarlarmı sabah sabah