24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ERKAN1974 ' Alıntı:
engin_41 ' Alıntı:
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.sınavın açıklanmasını beklerken stresten sizleri buldum.

Bizi bulmakla iyi yaptığını düşünme. Biz seni daha çok strese sokucaz. Peşin söliyelim darılma sonra. ;D
;D ;D ;D

Birazda gülelim ;
benim küçüklüğümde ve ergenliğimde çok fazla uyurgezerlik , uykuda konuşma, gülme bağırma ,kavga etme ve benzeri maceralarım vardı. Hatta evlendiğimizde eşim bir kaç ay bayağı bi korkmuştu.Hamileliğimde ve sonrasında tamamen yok oldu . Takii dün geceye kadar. Düşünün Sabaha karşı elinde cep telefonu sevinç nidaları atan haykırarak sevinen eşinizi bunun bir rüya olduğunu tesmerden tebrik mesajı falan gelmediğine nasıl inandırırsınız . Heleki vardı şimdi sen sildin onu diye size bağırıyorsa..... :o

tc noyu yazıpta sorgula dediğin zaman geçen o üç beş saniyenin tanımı mümkünmü
ben tarif edemiyorum. aklıma geldi yazdım

nerden çıktı engin ?böyle bir duyummu aldın?aman dikkat et burda çoğumuzun paranoyası var :)

valla herkez geyiğe başladı engin sence olmuşmudur.

erkan1974 ;

Bunu yapmama gerek yok onuda çektim bu hayatın içine staj sınavına hazırlanıyor(bkz:eski yazılarım) offf deyince sen yenisin galiba diyorum.Ben değilde o başlarsa uykuda böyle şeyler yapmaya durum vahim....

keşke duysaydım...ama artık inanırmısınız evdekiler bile açıklanmadığına inanmıyor...KAZANAMADIM DİYE AÇIKLANMADI DEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORLAR...

engin_41 çok haklısın
acaba..?hiç 60 gün üzeri açıklanan sınav varmıkı..

ERKAN VALLAHİ ÖYLE...YAŞADIKLARIMIZ HEP AYNI...BİZLERE BU SIKINTILARI YAŞATANLAR UTANSIN....

bügünlerde en çok tıklanan site tesmerin sitesi galiba

çok güldüm..yanlışlıkla sınav listelerine girdim orada 24-25 kasım..... görünce acayip heyecanlandım:)

tesmer benim eve çok yakın.c.ertesi çalışmıyorlar..hiç görmedim çalıştıklarını..ama ercan beyazıtlı çalıştırabilir..

bu sabah gördüğüm rüyanın etkisiyle tesmeri aradım bi ton söylendim.dialog aynen şu
-E:yasal süre 60 gün diyorsunuz da 65-67-68 gün gibi aştığı durum hangi yasada var söylermisiniz dedim.
-T:bilmiyorum hanfendi.
-E:biz bilmeyince ruhsat alamıyoruz bilmek için çalışıyoruz kursa gidiyoruz siz bilmek için ne yapıyorsunuz
-T: isterseniz bir dilekçe yazın hanfendi bizde yönetime iletelim sizin sayenizde bizde öğrenelim.
E-her tarafımız dilekçe oldu bürokrasiden şikayet eden biz bürokrasinin alasını yapan yine biz. Nerdeyse konuşmadan sadece yazışarak anlaşıcaz yani.
-E:hem nasıl 60 dün dolmadı sayarmısınız bana günleri .Belki siz MAYA takvimine göre saymışsınızdır da ben bilemiyorum.
T:siz sınav sonrası saymaya başlıyorsunuz komisyon kağıtları teslim aldığı tarihten itibaren 60 gün sayıyor ...
E:aaaa ne saçma siz 10 gün sonra teslim etseniz biz 70 günde mi öğrenicez yani
T: bilemiyorum hanfendi...
E:eyyy allahım ya iiiiiyiiii günlerrrrr.
çatttt.....

şimdi fark ettim artık otomatiğe bağlamışım her 3-4 dakikada bir tesmere girip sınav sonuçlarını tıklıyorum, sayfayı kapatıyorum, tekrar giriyorum, sayfayı kapatıyorum. Son 3 gündür böyle. Sonuçlar açıklandıktan sonra da alışkanlık yapmasından korkuyorum.

tesmerde çalışanlardan ziyade ercan beyazıtlıyı arayalım arkadaşlar..her şey onun elinde ..baglarmı bilmiyorum ama

ERKAN1974 ' Alıntı:
Ya engin_41 benimde problemim aynı.
Çocuklarım bana inanmıyor.
Hesapta karneyi aynı gün alıcaz demiştim.
Şimdi ben almadım diyince
"Yalan söylüyosun kaldın dimi tamam kızmıycaz , kaç dersten kaldın diyorlar"
engin_41 ' Alıntı:
ERKAN VALLAHİ ÖYLE...YAŞADIKLARIMIZ HEP AYNI...BİZLERE BU SIKINTILARI YAŞATANLAR UTANSIN....

Offffff.....Of