24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ben bişi anlamadım ya niye ona geliyo bize gelmiyo yada o mail nedir çatlıycaz burda

Tesmer sitesinde sonuçları açıklamadan başka bir site nasıl bilebilir?

NİZAM BEY LÜTFEN BU KONUYU BİRAZ AÇIN ? HEPİMİZ MERAKLANDIK ! EN AZINDAN NE YAZIYOR BU KONUDA BİLGİ VERİN .

arkadaşlar sle bir durum var bir muhasebe eğitimi veren kuruluş link yapmış bilgirinizi yazın 24 saat içinde dönelim size bu demek aluyoki ilk 3 gün içinde açıklanacak boşverin sitedende öğreniriz

nguroy ' Alıntı:
Açıklandı sanırım. Bana bir mail geldi. Sizlere de gelmiştir. Fakat burada link veremem

kimden geldiği önemli değil daha öncede çok asparagas haber duyduk burada ama siz sitenin güvenilir kişilerindensiniz. size gönderen güvenilir mi acaba güvenilirklik derecesi nedir? benim bugün hiç ümidim yoktu fakat şimdi bir umuda kapıldım. inşallah bugün aranırız hepimiz biter bu çile.

enteresan uygulamalar başladı.

yasemin ' Alıntı:
arkadaşlar sle bir durum var bir muhasebe eğitimi veren kuruluş link yapmış bilgirinizi yazın 24 saat içinde dönelim size bu demek aluyoki ilk 3 gün içinde açıklanacak boşverin sitedende öğreniriz

ozaman bu muhasebe eğitimi veren kuruluşun komisyonda tanıdığı var şeklinde yorumluyorum bu olayı tabi sitenin güvenilirlik derecesi nedir şimdi alomaliye sitemiz böyle bişey yazsa güvenim tam olurdu ama bu site nasıl bir siteki? bi tesmeri arayalım bakalım

tesmeri aradım şuan için belli birşey yokmuş komisyondan sonuçlar çıkmamış tarih bellimi dedim bekliyoruz dedi bende cumaya kadar yolu var yani dedim hıhı dedi :(

Arkadaşlar bilmediğimiz bir siteden sonuç öğrenmek için kimlik no vs. bilgilerimi vermek bana mantıklı gelmiyor.Beklerim daha iyi.

Bence de bekleyip Tesmer den öğrenmek en sağlıklısı. Demek ki sonuçlar açıklanmak üzere.
Bugün birşeyler öğrenirsiniz inşallah.. hepiniz için hayırlı olsun.

arkadaşlar c.ertesi tesmer çok kalabalıktı,önündede kargo arabası vardı ben kesin hafta sonu açıklanır diye düşündüm (c.ertes saat 14 gibi)

ya allah aşkına biri bi açıklma yapsın ne biçim iş bu.pazartesi oldu iş yerindeyim ve yaklaşık bir haftadır iş yapamıyorum.ne zamana kadar sürecek bu çile anlamıyorum ki.

bu ne biçim iş ya...açıklanacak ......tarih deyin bitsin bu bekleyiş..artık sinirlerim bozlumaya başladı

atg ' Alıntı:
arkadaşlar c.ertesi tesmer çok kalabalıktı,önündede kargo arabası vardı ben kesin hafta sonu açıklanır diye düşündüm (c.ertes saat 14 gibi)

eğer ctesi kargoya verildiyse bugün öğlen odaların ellerine ulaşacak demektir. eğer bizim sonuçları gönderdiyseler tabi başka evrakta göndermiş olabilirler. neyse bugün bişeyler olacak gibi

Arkadaşlar Tesmer'i aradım. Bize gelen bir şey yok dediler. Bizde Bekliyoz dediler. Ben ce cuma günü açıklarlar gibi geliyor. Ne kadar takarsak o kadar farzdır. diye düşünüyorlar. İnşallah hislerim yanıltıyordur. Sonucu hemen açıklarlar.
Dostum kargo olayının içeriğini anlatsana.

O hareketlilik YMM sınav sonuçlarına ilişkin olabilir. Bu gün açıklanacağı yönünde beklenti içine girmemekte moral açısından büyük fayda var.

benim anlamadığım olay nasıl oluyorda herhangi bir heber alamıyorlar komisyondan.bu komisyon türkiye sınırları içinde değilmi.bence bal gibi de biliyorlar ne zaman açıklayacaklarını söylemiyorlar.

gerçekten güzel benzetme temel eziyet merkezi

ARKADAŞLAR bugün açıklanması gerekiyo bu sınavın yeter artık cuma dan beri tik oldu tesmer sayfası bende ne diye açıklamazlar bilmem ,açıklaynda insanlar ne yapacağına karar versin kursa mı gidecek,evde hangi dersi çalışacağına karar versin,