uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

herkesin okuduğu bir başlık olduğu için buraya yazıyorum forum kurulu kusurumuza bakmasın. bu kanunun bu şekilde yasalaşmaması için mücadelemizi yapalım. kanunu hazırlayan komisyon üyelerine fax, mail ve dilekçe yoluyla ulaşıp. bir mali müşavir adayının geçtiği yolları, çektiği zorlukları tek tek anlatalım.

yok baba yok benim umudum kalmadı artık ben cumayı bekliyorum. baksana 29000 kişiyi sınavsız smmm yapacaklarmış artık sınav sonucundanda umudum azaldı. notlar artık iyice kıtlaşır. Allah yardımcımız olsun

Bugünde geçti bu saatten sonra açıklanmaz sanırım.Kesin bir tarih verseler o günü bekleriz boşuna stres olmayız,onlar da aranmaktan kurtulurlar.Ama niye belirsizlik niye.

smmm_adayı arkadaşımız acama arkadaşını arayabilirmi bir gelişme varmı diye

ama her mesleğin bir ön koşulu var, şimdi ben kalkıp üniversite okudum diye gidip direk öğretim üyesi olabiliyor muyum? bu kadar mı önemsiz bize verilen bu unvan ben bu yaptıklarından bunu anlıyorum, zaten smlerin ellerinden belge alınması gibi bi olay sözkonusu değil, tam tersi yetkilerini artırmakla uğraşıyorlar..

bu başlık da bunları yazmamak gerekiyor biliyorum ve moderatörlerin affına sığınıyorum, fakat hepimiz sınava odaklandığımızdan sadece bu başlık herkes tarafından okunmakta

öyle bi hakları var zaten bizimle bereber girip tüm dersleri geçen smmm oluyor. biryandan genel kültür genel genel yetenek ekleyip vede yabancı dilide eklemeyi düşünen bi kurum nasıl böyle bi karar alır anlamadım.

perşembeden önce aramalar başlamaz aranılacak olsa tesmer günü söylüyor yarın bekliyoruz öbür gün gelicek felan diye ,ama tesmere giden arkadaşa daha haber yok demişler ...geçen sınavda tesmer gününe saatine kadar söylemişti saat şunda açıklayacağız aramalar başladı odalardan bizim alakamız yok o olayla diye

ve bir not: geçen sınavda bir arkadaşımı oda sınav sonuçları web sitesinde yayınlanmadan 2 gün önce akşam saati bir diğer arkadaşımı da sınav sonuçları yayınlanmadan yarım saat önce aramışlardı.

arkadaşlar,

tek dersim var ve son hakkım inşallah başarılı olurum

sonuç olarak ne olacağını kestirmek mümkün değil.heran herşey olabilir. :)

inşallah başarırsın önderhan benimde tek ders , son hakkım değil ama çok sıkıldım ve emeklerimin karşılığını almak istiyorum artık.umarım hepimiz güzel sonuçlar alıcaz bedavadan sm belgesi istemiyoruz biz sonuçta hakkımız olan ruhsatı istiyoruz kaç senelik emek ve sıkıntı var ortada

ya artık sabrım kalmadı...:)

HUYSUZSEY ' Alıntı:
ve bir not: geçen sınavda bir arkadaşımı oda sınav sonuçları web sitesinde yayınlanmadan 2 gün önce akşam saati bir diğer arkadaşımı da sınav sonuçları yayınlanmadan yarım saat önce aramışlardı.

Hangi il oldugunuda soyleyebilirsen bu iki arkadaşın daha guzel olur bizim için ustad.

arkadaşlar lütfen sakin olun stres iyi değil biraz sabır

evet arkadaşlar bende artık cumayı bekleyecem. Çünkü sinir oldum. Saat 3 e umutlanmıştım.Ama artık cumaya kadar sonuçlara bakmayacam
Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar bu işin muhatabı tesmer..ben 10 dakkada bir arıyorum..Gül hanım diye birini baglatıyorum..sorup kapatıyorumm..bence herkes arasın..yoksa bunlar kolay kolay açıklayacak gibi durmuyor