uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Takvimleri 61.gün olmuş..
demekki yerel zaman ile 4 gün oynuyor... 60+3 gün içinde açıklanacağına göre, bizim takvime göre 67.gün yani, Perşembe günü son gün oluyor...

Arkadaşlar Daha önce de belirttim

Msn lerimizi alalım, Osman kardeş ben de var. Özellikle atg ve yanılmıyorsam caner arkadaş. Özellikle sizleri de msn paylaşımına bekliyorum :)

Arkadaşlar Maliyet dolayısıyla çoğumuz marta (inş. geçeriz de zannetmiyorum) martta beraberiz. hem şimdi hem mart sınavı için canlı ve taze paylaşımlar için msnlerimizi paylaşalım

Yalnız baştan belirteyim bayanlar bilmediklerine, refarans olmayan üyelere dikkat etsinler, sonra mesuliyet kabul etmem.

benim msn açık değilmi

Hani pazartesi salı açıklanacaktı

Hani dün saat 15:00 odaya gelmesini bekliyorlardı bir arkadaşın tanıdığı söylemişti

Böyle bizi beklentiye sokan şeyler canımı sıkmaya başladı artık girmeyeceğim burayada bakmayacağım

Aranana kadar bekleyeceğim kazanamasakta arayıp söyler biri artık açıklandı diye

cumaya kadar bütün geçicileri bitireceğim zaman geçsin başka bir şeyle uğraşmayacağım

İş olacağına varır.Böyle yaparak kendimi çok yıprattığımı farkettim artık

Herkese selam herkesin gönlünce olur inşallah

Başka bir forumdan tesmeri aramışlar bu hafta açıklamayacağız demişler.Bu süre gittikçe uzuyor cuma açıklansa bari.

ne komik deme tesmeri arayan herkese farklı şeyler söylüyorlar. bunlar bizle düpe düz dalga geçiyorlar yaa.

Ben kendimi çoook sabırsız sanırdım. Ama 60 gun beklemişiz. 3-4 gun daha bekleriz degil mi? 60 gün bekledikten sonra yeterince terbiye!! oldum şahsen. Asıl 60 günün mücadelesi verilmeli.

beyazzafer ' Alıntı:
böyle bir ülkede okuyup dirsek çürütüp sonrada böyle rezilce yaşadığım için kendimden utanıyorum.

böyle birşey avrupada olsaydı ki olmaz ama yinede olsaydı yeryerinden oynardı bunu yapan kurum çıkıp özür dilerdi gerekirse istifa ederdi. haksızmıyım. hemen mağduriyetler giderilirdi. kaç gün geç açıklndıysa okadar ileri tarihe alınırdı sınav ödeme zamanları vs vs çünkü orada insana önem veriyorlar burada kim kime dum duma bende bunları yazarken çok düşündüm ama gerçekler böyle maaalesef.

Çok iyimser bir tahminde bulunmuşum, demek ki tam terbiye olmamışım.

melikem' Alıntı:
........ 60 gün bekledikten sonra yeterince terbiye!! oldum şahsen. ....

Düşünsenize TESMER başkanı harakiri yapıyormuş:)))))

beyazzafer ' Alıntı:
evet gülüyorlardır kesin bu kepaze olmuş halimize. 29 martta diğer sınav var ne zaman çalışmaya başlayacağız. 29 marttaki sınavlardada belgeyi alamazsam benim hayatımda nelerin değişeceğinin farkında olamazlar. benim için çok önemli eğer mart sınavına iyi hazırlanmazsam belgemi 2009 a yetiştiremezsem 2009 yılında bana defterini verecek 3 büyük şirket kendine başka bir mali müşavir bularak anlaşma yapacaklar.kimin umrunda ama değilmi sen istersen öl boş. maalesef ülkemizde en ucuz şey insan ve emek . hiç birine hakkımı helal etmiyorum
Ne Diyeyim... Sen de haklısın....

haklıyız haklıyız kazanacağız. her darbe bize gelecek.

Değerli arkadaşlar;

Bir süredir üye olmaksızın forumu takip ediyordum. Görülen o ki herkes büyük sıkıntı içinde. Ben de Tesmeri protesto için geçici bir süre için de olsa tesmer_sesver takma adı ile kayıt oldum.

İşin aslına bakılırsa sınav sisteminden, stajyerlerin eğitimine kadar o kadar çok sorun var ki. Önemli olan bu konuda elimizden geleni yapmak ben belgeyi alsam da büro açmayı düşünmüyorum ama yine de rahatsız olduğum ve geliştirilmesini düşündüğüm konuları odaya yazılı olarak vermeye düşünüyorum. Yazıyı vermeden önce burada da sizinle paylaşmak ve görüşlerinizi almak isterim.

Şahsen girişken bir insan olmamama rağmen elimden geleni yapmayı düşünüyorum. Eğer odalar isteklerimizi ilgili yerlere duyuramıyorsa stajyerlerin sorunlarını duyurabilmek için ayrı bir örgütlenmeye gidilebilir belki de.