beyazzafer ' Alıntı:sayfa sayısını şu anda araştırıyoruz 10 gün içinde bekleyin açıklayacaz.malii77 ' Alıntı:forumda en fazla sayfa sayısı kaç acaba bizi geçen oldumu?
aykut111 ' Alıntı:Sonuçlar açıklanıncaya kadar kıdemli üye olabilirmiyim acaba ???
3 vakte kadar:malii77 ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:sayfa sayısını şu anda araştırıyoruz 10 gün içinde bekleyin açıklayacaz.malii77 ' Alıntı:forumda en fazla sayfa sayısı kaç acaba bizi geçen oldumu?
tam bi tarih verebilirmisiniz?
malii77 ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:sayfa sayısını şu anda araştırıyoruz 10 gün içinde bekleyin açıklayacaz.malii77 ' Alıntı:forumda en fazla sayfa sayısı kaç acaba bizi geçen oldumu?
kanuni süreyi aşmayın diyecem ama ....amaaaan sizde aşın kanunu takan mı var.beyazzafer ' Alıntı:katılım yoğun biliyosunuz en kısa zamanda ???malii77 ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:sayfa sayısını şu anda araştırıyoruz 10 gün içinde bekleyin açıklayacaz.malii77 ' Alıntı:forumda en fazla sayfa sayısı kaç acaba bizi geçen oldumu?
ALEX_06 ' Alıntı:malii77 ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:sayfa sayısını şu anda araştırıyoruz 10 gün içinde bekleyin açıklayacaz.malii77 ' Alıntı:forumda en fazla sayfa sayısı kaç acaba bizi geçen oldumu?
;D
malii77 ' Alıntı:bu arada bişey sormak istiyorum yazanlar işyerinden mi yazıyorlar.ben işyerinden yazıyorum
ekranda bi muhasebe prog.açık bide forum sayfası. ;D ;D ;D
Ben hiç ödememeyi düşünüyorum oysaALEX_06 ' Alıntı:nasip olurda ruhsatı alırsam, oda aidatlarmı en son gunune kadar odemeyecem. ahada görün.
malii77 ' Alıntı:bu arada bişey sormak istiyorum yazanlar işyerinden mi yazıyorlar.ben işyerinden yazıyorum
[/quote
iş yeri