ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:Arkadaşlar bizim ilçe birlik başkanı bugün saat 15:00-16:00 arası ismmmo ya gidecekmiş görüşür öğrenirim dedi cebimin yanımda olmadığını söyledim beni ara bu saatlerde orda olucam sana bilgi veririm dedi.
Winter ' Alıntı:Bugün Tesmerin Başında Oturan İnsanla Görüştüm Haftaya Açıklanacakmış Ayrıca Tesmerin "Staja Başlama Kılavuzu" Bölümüde Açılmıyor Bu İyiye İşaret Olabilir... Herkese Hayırlı Cumalar...
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:Winter ' Alıntı:Bugün Tesmerin Başında Oturan İnsanla Görüştüm Haftaya Açıklanacakmış Ayrıca Tesmerin "Staja Başlama Kılavuzu" Bölümüde Açılmıyor Bu İyiye İşaret Olabilir... Herkese Hayırlı Cumalar...
tesmerin başında oturan insanla kim nasıl görüştün anlamadım winter telefonun başında oturanmı tepe koltuğunda oturanmı tepedekiyse şurda kaç kişiyiz bi liste yapalımda verelim bi el altından baksaydı yahu..![]()
ERKAN1974 ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:Ya komisyon üyelerinin hiç akrabası yakını yok mu burada yaaaaYada tesmerde hiç akrabası çalışan yok mu?
Komisyon üyelerinden akrabası olanın ne işi var burda.
Belgesini kutluyodur.