uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bunlar haftaya cumaya bağlamışlar işi

cep telefonumu evde unutmuşuuuummmmmm... :o

Bugün Tesmerin Başında Oturan İnsanla Görüştüm Haftaya Açıklanacakmış Ayrıca Tesmerin "Staja Başlama Kılavuzu" Bölümüde Açılmıyor Bu İyiye İşaret Olabilir... Herkese Hayırlı Cumalar...

belki de telefonları kapatmak daha iyi ???

telefon gelecek mi gelmeyecek mi kafayı yiyeceğim >:(

Arkadaşlar bizim ilçe birlik başkanı bugün saat 15:00-16:00 arası ismmmo ya gidecekmiş görüşür öğrenirim dedi cebimin yanımda olmadığını söyledim beni ara bu saatlerde orda olucam sana bilgi veririm dedi.

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
Arkadaşlar bizim ilçe birlik başkanı bugün saat 15:00-16:00 arası ismmmo ya gidecekmiş görüşür öğrenirim dedi cebimin yanımda olmadığını söyledim beni ara bu saatlerde orda olucam sana bilgi veririm dedi.

müjdeli haberleri bekliyoruz

Winter ' Alıntı:
Bugün Tesmerin Başında Oturan İnsanla Görüştüm Haftaya Açıklanacakmış Ayrıca Tesmerin "Staja Başlama Kılavuzu" Bölümüde Açılmıyor Bu İyiye İşaret Olabilir... Herkese Hayırlı Cumalar...

tesmerin başında oturan insanla kim nasıl görüştün anlamadım winter telefonun başında oturanmı tepe koltuğunda oturanmı tepedekiyse şurda kaç kişiyiz bi liste yapalımda verelim bi el altından baksaydı yahu.. :D

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
Winter ' Alıntı:

tesmerin başında oturan insanla kim nasıl görüştün anlamadım winter telefonun başında oturanmı tepe koltuğunda oturanmı tepedekiyse şurda kaç kişiyiz bi liste yapalımda verelim bi el altından baksaydı yahu.. :D

Tesmerin Başına Oturan İnsanla Telefonda... Ayrıca O İnsanın Sonuçlara Bakacak Zamanı Yok... Çünki Başta Oturmak Zaten Onu Yeterince Meşgul Ediyor...

winter bu gün perşembe iyisindir inş.

arkadaşlar ben de haftaya diye haber aldım şimdi.. tabiki bi sürpriz olmazsa..

Ya komisyon üyelerinin hiç akrabası yakını yok mu burada yaaaa:) Yada tesmerde hiç akrabası çalışan yok mu?

1- şimdi 3568 sy meslek mevzuatını okudumda tekrardan. Komisyon üyelerinin ücreti ocak ayında belirlenirmiş bir yıl geçerli olurmuş . Azmı belirlediler acaba ki grev yapıyorlardiye düşünmeden edemedim.

2- Şimdi bizim bi yasamız varmı arkadaşlar var. Yasamız sınavı şeklini şemalini açıklanmasını hükme bağlamış mı başlamış. Biz dava edemezmiyiz yahu .Çıkması için uğraştığı yasaya kendisi uymayanları.

Dava edebilirsin elbette. Ama ömür boyu SMMM olamazsın:)

ERKAN1974 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
Ya komisyon üyelerinin hiç akrabası yakını yok mu burada yaaaa:) Yada tesmerde hiç akrabası çalışan yok mu?

Komisyon üyelerinden akrabası olanın ne işi var burda.
Belgesini kutluyodur.

doğru tesbit

ben akrabası olan bir kişiyi tanıyordum ilk girişte 7/7 de yaptı sonrada bir daha göremedik:)