uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

iki sene önce türmoba kaşe parası dahil 1.180 Y.T.L. odaya kayıt parası 1000 ytl civarında para yatırmıştım.

Sanırım bu sene artmıştır.

Yokya o kadar değil abarttınız büro açılışınıda hemen yaparsanız toplamda 2.000 ytl yi geçmiyor 200-300 nakit

gerisini taksit yapıyorlar

Allah Allah tesmeri köküylemi satıyo bunlar

Arkadaşlar bugün aidat ödemelerinin son günü

Biraz önce başkan la konuşmak istedik çok yoğunum sonra görüşelim dedi

Odalara sonuçlar gelsede bugün arayamazlardı zaten yarın inşallah

Sabahtan aramaya başlarlar herhalde

lisede staj için muh.bürosuna gittim tam vergilerin zır zır zamanıymış millet hiç oturmuyor bu ney yaw dedim.yok abi mümkünatı yok ben bu işi yapmam dedim şimdi halim ortada büyük konuşmamak gerekiyormuş.birdaha konuşmam abiiiiiii

Valla arkadaşlar ben SM ruhsatımı alırken 1900 YTL para ödedim ankara için söylüyorum. Tarih Ağustos 2006 idi. şimdi 2.200-2.300 olmuştur en az. Haa birde bu rakam anahtar teslim arkadaşlar. Kaşe parası yok içinde.

Arkadaşlar bende sizin gibi sınavlara devam ediyorum S.M.den S.M.M.M. geçiş yapıyorum. sınav sonuçalrının açıklanmasını bekliyorum. tek dersim kaldı o da denetim stres başladı 4. hakkımı kullandım.

Hatırladığım kadarıyla 610 YTL ruhsat harcı, 100 YTL inşaat fonu, 180 YTL civarında Sirküler aboneliği, 600 YTL civarında oda kayıt bedeli, 100 YTL Eğitim fonu, birkaç tane daha 100 YTL vardı ama onlar neydi hatırlamıyorum valla.

ardahan75 ' Alıntı:
erin hanım bir arkadaşı arayacaktı 3-4 arası aradınızmı acaba?

Şimdi görüştüm dediki. Heran bekleniyor. Oda personeli müthiş şişmiş durumda herkesin bir tanıdığı illaki var santraldeki kızı bile arıyorlar habire berbat durumdalar inan burdakiler açıklanınca sizden çok sevinecekler. Burayı görsen delirirsin sürekli çalan telefon sesleriyle dolu.

Doğu senide abone ettik buraya

Şimdi sende bakmadan edemiyorsundur acaba aranan varmı iş güç yapamıyorsun

Keşke söylemeseydim ne güzel telefon bekliyordun

tesmeride arıyorum arıyacağım sürekli taciz ateşi açıcam biz stresli beklerken onlarda biraz şişsinler napalım.

Arkadaşlar şimdi tesmerle ve tesmerin ankara şubesiyle konuştum diyo ki; boşuna siteye girip durmayın, boşuna bizide aramayın, haftaya açıklanacak. ben ona demiştimki "iş güç yapamıyoruz siteye girmekten" o da bana böyle söyledi bilginize, herkes iş başına marş marş. ??? :o :-[ :-X :-\ :'(

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
ardahan75 ' Alıntı:
erin hanım bir arkadaşı arayacaktı 3-4 arası aradınızmı acaba?

Şimdi görüştüm dediki. Heran bekleniyor. Oda personeli müthiş şişmiş durumda herkesin bir tanıdığı illaki var santraldeki kızı bile arıyorlar habire berbat durumdalar inan burdakiler açıklanınca sizden çok sevinecekler. Burayı görsen delirirsin sürekli çalan telefon sesleriyle dolu.
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? ankara için şu an böyle bi haber yok..

Arkadaşlar bugün ssk nın son günü, bağkur ödemelerinin son günü, eksik gün bildirimlerinin son günü, mtv lerin son günü, unuttuğum varsa siz ekleyin. Siteyi takip etmekten bu işleri unutanlar varsa bence işini kaybetmeden bunları yapsın. ;D ;D ;D

akin94k.t.m.l. ' Alıntı:
Doğu senide abone ettik buraya

Şimdi sende bakmadan edemiyorsundur acaba aranan varmı iş güç yapamıyorsun

Keşke söylemeseydim ne güzel telefon bekliyordun

böyle daha iyi be akın abi.. yoksa vakit geçmez.. kader arkadaşlarıyla hep biraradayız :)

sende bakmayacam buraya bi daha demiştin iki gün önce ama dayanamamışsın yine..

piskopata bağladık topluca... bir haftadır ne yaptığım işten hayır geliyor, ne de kendimdeyim.. ruh gibi geziyoz bakalım.. en çok beni sıkan ise son hakkım olması....

Arkadaşlar, ben kasımda son 4 dersimden girdim, biri de denetim di. Büyük ihtimalle kalacağım. En çok zamanımı ona ayırmama rağmen yapamadım. Bu dersten elimde 3 tane kaynak var ayrıca da odanın açtığı kursa da gittim, ders notları da var ama ben bu dersi çözemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bilgilerini ve tecrübelerini paylaşırlarsa çok memnun olacağım.