şanslımı ;D sana şu kadarını söyliyim girdiğim her sınavda bu kesinlikle çıkmaz yuh artık dediğim herşey çıktı ne şans ama demi bütün konuları çalış bakmadığın yarım sayfadan sorular gelsinardahan75 ' Alıntı:huysuzbey siz çok şanslı birimisiniz? 100. sayfada size nasip olmuştu yanlış hatırlanıyorsam
Katılıyorum muhasebe uğruna yaşlandık saçlar ağarmaya başladı bari yaşlılığımızı huzur içinde geçirelim. Ayrıca beyazzafer kardeşim kimse burda mesleği küçümsemedi. Bizim köyde arsalarımız evimizde bahçemiz vardı her iki işide yaptım. O kadar lezzetliki anlatamam. Siz hiç sabahın beşinde dağın zirvesinde ufak bi su pınarının yanında kahvaltı yaptınızmı? Ben o lezzeti biliyorum. Ve biliyorumki o çobanlar bizden huzurlular.akin94k.t.m.l. ' Alıntı:Birincisi 200.sayfada benim de tuzum olsun istedim
İkincisi biz halen çobanlık yapıyoruz yazları ,tırpan sallıyoruz biçinlerde kimseyide küçümsediğimiz yok
Zaten arkadaşlar hayal olarak bahsediyorlar sakin, dingin,huzurlu bir iş için hayvancılık ve çiftçilikten bahsediyorlar
HUYSUZSEY ' Alıntı:şanslımı ;D sana şu kadarını söyliyim girdiğim her sınavda bu kesinlikle çıkmaz yuh artık dediğim herşey çıktı ne şans ama demi bütün konuları çalış bakmadığın yarım sayfadan sorular gelsinardahan75 ' Alıntı:huysuzbey siz çok şanslı birimisiniz? 100. sayfada size nasip olmuştu yanlış hatırlanıyorsam
mrarslan ' Alıntı:Katılıyorum muhasebe uğruna yaşlandık saçlar ağarmaya başladı bari yaşlılığımızı huzur içinde geçirelim. Ayrıca beyazzafer kardeşim kimse burda mesleği küçümsemedi. Bizim köyde arsalarımız evimizde bahçemiz vardı her iki işide yaptım. O kadar lezzetliki anlatamam. Siz hiç sabahın beşinde dağın zirvesinde ufak bi su pınarının yanında kahvaltı yaptınızmı? Ben o lezzeti biliyorum. Ve biliyorumki o çobanlar bizden huzurlular.akin94k.t.m.l. ' Alıntı:Birincisi 200.sayfada benim de tuzum olsun istedim
İkincisi biz halen çobanlık yapıyoruz yazları ,tırpan sallıyoruz biçinlerde kimseyide küçümsediğimiz yok
Zaten arkadaşlar hayal olarak bahsediyorlar sakin, dingin,huzurlu bir iş için hayvancılık ve çiftçilikten bahsediyorlar
%10 u geçmezdoguhanertem ' Alıntı:HUYSUZSEY ' Alıntı:şanslımı ;D sana şu kadarını söyliyim girdiğim her sınavda bu kesinlikle çıkmaz yuh artık dediğim herşey çıktı ne şans ama demi bütün konuları çalış bakmadığın yarım sayfadan sorular gelsinardahan75 ' Alıntı:huysuzbey siz çok şanslı birimisiniz? 100. sayfada size nasip olmuştu yanlış hatırlanıyorsam
Maliyetten 7/B' sorulur mu diye anket yapsaydık sınavdan önce acaba % kaç sorulur derdi ki???![]()
HUYSUZSEY ' Alıntı:%10 u geçmezdoguhanertem ' Alıntı:HUYSUZSEY ' Alıntı:şanslımı ;D sana şu kadarını söyliyim girdiğim her sınavda bu kesinlikle çıkmaz yuh artık dediğim herşey çıktı ne şans ama demi bütün konuları çalış bakmadığın yarım sayfadan sorular gelsinardahan75 ' Alıntı:huysuzbey siz çok şanslı birimisiniz? 100. sayfada size nasip olmuştu yanlış hatırlanıyorsam
Maliyetten 7/B' sorulur mu diye anket yapsaydık sınavdan önce acaba % kaç sorulur derdi ki???![]()
aykut111 ' Alıntı:EYÜPPPPPP!!!!!
nerdesin ???