24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

huysuzbey siz çok şanslı birimisiniz? 100. sayfada size nasip olmuştu yanlış hatırlanıyorsam

100. sayfayı ben açmıştım 200 de bana nasip oldu hadi hayırlısı ;D

veee 200. sayfa bu sonuçlardan sonra 250 yi bulur gibi. Hele tesmer bu arada sayfaya giren çıkanların envanterini gelen telefonların sayısını almışmıdır acaba.

Birincisi 200.sayfada benim de tuzum olsun istedim

İkincisi biz halen çobanlık yapıyoruz yazları ,tırpan sallıyoruz biçinlerde kimseyide küçümsediğimiz yok

Zaten arkadaşlar hayal olarak bahsediyorlar sakin, dingin,huzurlu bir iş için hayvancılık ve çiftçilikten bahsediyorlar

ardahan75 ' Alıntı:
huysuzbey siz çok şanslı birimisiniz? 100. sayfada size nasip olmuştu yanlış hatırlanıyorsam
şanslımı ;D sana şu kadarını söyliyim girdiğim her sınavda bu kesinlikle çıkmaz yuh artık dediğim herşey çıktı ne şans ama demi bütün konuları çalış bakmadığın yarım sayfadan sorular gelsin

akin94k.t.m.l. ' Alıntı:

İkincisi biz halen çobanlık yapıyoruz yazları ,tırpan sallıyoruz biçinlerde kimseyide küçümsediğimiz yok

Zaten arkadaşlar hayal olarak bahsediyorlar sakin, dingin,huzurlu bir iş için hayvancılık ve çiftçilikten bahsediyorlar
Katılıyorum muhasebe uğruna yaşlandık saçlar ağarmaya başladı bari yaşlılığımızı huzur içinde geçirelim. Ayrıca beyazzafer kardeşim kimse burda mesleği küçümsemedi. Bizim köyde arsalarımız evimizde bahçemiz vardı her iki işide yaptım. O kadar lezzetliki anlatamam. Siz hiç sabahın beşinde dağın zirvesinde ufak bi su pınarının yanında kahvaltı yaptınızmı? Ben o lezzeti biliyorum. Ve biliyorumki o çobanlar bizden huzurlular.

HUYSUZSEY ' Alıntı:
ardahan75 ' Alıntı:
şanslımı ;D sana şu kadarını söyliyim girdiğim her sınavda bu kesinlikle çıkmaz yuh artık dediğim herşey çıktı ne şans ama demi bütün konuları çalış bakmadığın yarım sayfadan sorular gelsin

Maliyetten 7/B' sorulur mu diye anket yapsaydık sınavdan önce acaba % kaç sorulur derdi ki??? :D

mrarslan ' Alıntı:
akin94k.t.m.l. ' Alıntı:

Katılıyorum muhasebe uğruna yaşlandık saçlar ağarmaya başladı bari yaşlılığımızı huzur içinde geçirelim. Ayrıca beyazzafer kardeşim kimse burda mesleği küçümsemedi. Bizim köyde arsalarımız evimizde bahçemiz vardı her iki işide yaptım. O kadar lezzetliki anlatamam. Siz hiç sabahın beşinde dağın zirvesinde ufak bi su pınarının yanında kahvaltı yaptınızmı? Ben o lezzeti biliyorum. Ve biliyorumki o çobanlar bizden huzurlular.

keşke ordaki insanlar kadar huzurlu ve sağlıklı olabilsek

doguhanertem ' Alıntı:
HUYSUZSEY ' Alıntı:
ardahan75 ' Alıntı:

Maliyetten 7/B' sorulur mu diye anket yapsaydık sınavdan önce acaba % kaç sorulur derdi ki??? :D
%10 u geçmez

İSMMM odasını aradım yuhhhhhhh dedim.onlar bizden beter haftasonuna ancak açıklanır bize gelen birşey yok dedi staj temsilcisi bayan.
bir yerde sorun var ama nerde anlamadım anladığım tek şey nereyi ararsak oradakiler bizimle dalga geçiyor gibi geliyor bana. hepsi allaında bulsun başka birşey demiyorum.

EYÜPPPP
Senden bir haber yok !!!!!!!
sevinçli haberlerini bekliyorum buraya yaz lütfen

HUYSUZSEY ' Alıntı:
doguhanertem ' Alıntı:
HUYSUZSEY ' Alıntı:
ardahan75 ' Alıntı:

%10 u geçmez

Aklımızın ucundan bile geçmiyordu

Hatta hatırlarsanız matamatiksel dağıtım kesin çıkacak diye bir kanı vardı. sonra sapmalar çıkacak diye düşünüyordum Efsane hoca m.dağıtımı anlattı kesin bu gelecek dedi hepimiz kafa patlattık boşu boşuna

Tabi efsane hoca nerden bilsin bu kada dengesiz olacaklarını

Kütahya odasıyla görüştük arkadaşlar
Tesmer ile görüşmüşler yarın açıklanacaklar demişler

slmlar arkadaşlarım niye bu kadar stressede oldunuz yaw yapmayın bu kadar stres kendinizi harab etmeyin yaw ben çok rahatım siz de benim gibi olun relax olun bir an önce açıklanmasını ben de istiyorum ama siz kendinizi cuma günü açıklanacak diye hazırlayın eğer daha önce olursaa şık olur diye düşünün

Tesmer Sonuçları % Bir Milyon Yarin İnternetten Öğrenirsin Dedi...

EYÜPPPPPP!!!!!
nerdesin ???

Bunca yıl o kadar sınava girdim çıktım, okuduğum okulları birincilikle bitirdim. Hayatımda geçirdiğim en kötü sınavlardı. İşin kötüsü insanlar inanmıyor, geçersin diyorlar. En çok da bu durum sinirime dokunuyor, keşke o kadar kolay olsa. Üniversite sınavında bile bu kadar stres olmamıştım.

arkadaşlar yarında açıklanmazsa inşallah bu dediğim olmaz.tesmere bi güzellik düşünmek gerekir gerçekten

aykut111 ' Alıntı:
EYÜPPPPPP!!!!!
nerdesin ???

eyüp enson konuştuğumda tansiyonu yükseldiği için doktara gitmişti yazık çocukcağız annesiyle aynı tansiyon hapını kullanmaya mahkum oldu 32 yaşın da görün işte halimizi.