Kazanan arkadaşlardan Ogün bey'in tavsiyesini dikkate almalarını rica ediyoruz. Ogün Bey'ede ricamız her ders için ayrı bir başlık açması böylece bilgiler karışmamış olur. Kim nasıl çözmüş nereden puan almış biz ve bizden sonrakiler için çok yararlı olacaktır.Ogün Güneş ' Alıntı:Soruya verdiğimiz cevaba göre aldığınız puanları yazarsak hem Komisyonun notlandırması hakkında bilgilere ulaşabiliriz hem de bundan sonraki çalışmalarda adaylara yararlı oluruz.
Cevapları lütfen alttaki linkte verin.
http://forum.alomaliye.com/index.php?topic=15048.525
enigmahacker ' Alıntı:kazanan arkadaşları tebrik ederim. Ankara Oda daha aramadı beni. tek dersim ve son hakkım. umarım bu dersi de veririm ve biter bu çile artık. Saygılar
erdem_06 ' Alıntı:Allahım ya.. Odadan mesaj geldi. Ölüyordum az kalsın. Seminer varmış da davet miş meğer. Tam zamanıyda ha..![]()
beyazzafer ' Alıntı:aynı beni tarif ettin kardeş kaderimiz aynı galibasmmm_adayi ' Alıntı:Yarın dediler ama, aramalar başladığına göre sonuçları bu akşam internete koyma ihtimalleri var mıdır acaba? İlk girişmdi, tamam kaldım da, kaç dersten kaldım acaba??? :-\
tebrikler arkadaşımda benim adım ardahan ;D ardahan lı değilim izmirliyim ama inşallah hayırlı haberler vereceğim.salo ' Alıntı:maliyeti geçen sefer vermiştim
tek vergi kalmıştı
burdan ardahan 75 hemşerimede hayırlı haberler diliyorum
cepten aradı ismmmo 533 lu nomara ile
mrarslan ' Alıntı:Kazanan arkadaşlardan Ogün bey'in tavsiyesini dikkate almalarını rica ediyoruz. Ogün Bey'ede ricamız her ders için ayrı bir başlık açması böylece bilgiler karışmamış olur. Kim nasıl çözmüş nereden puan almış biz ve bizden sonrakiler için çok yararlı olacaktır.Ogün Güneş ' Alıntı:Soruya verdiğimiz cevaba göre aldığınız puanları yazarsak hem Komisyonun notlandırması hakkında bilgilere ulaşabiliriz hem de bundan sonraki çalışmalarda adaylara yararlı oluruz.
Cevapları lütfen alttaki linkte verin.
http://forum.alomaliye.com/index.php?topic=15048.525
ALEX_06 ' Alıntı:erdem_06 ' Alıntı:Allahım ya.. Odadan mesaj geldi. Ölüyordum az kalsın. Seminer varmış da davet miş meğer. Tam zamanıyda ha..![]()
Çin İşkencesi - Aşama 3