uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

panik yapmayın arkadaşlar sıralamaya göre aramıyorlarmış bir arkadaşımdan haber aldım

Küçük odalarda bilgi yok arkadaşlar
İstanbul odasının özelliği ne ya
biz insan değilmiyiz burdaaa

ya benim soyadım p ile başıyor fakat işyerinde teelfonum cekmiyor ne yapcam ben :( acaba oda hangi harfte aradım ismmo bilgi vermedi dedim çekmiyor

Nihayet forumun bu sayfasında gerçekten gülen birilerini gördük. Kazanan arkadaşları tebrik ederiz. Darısı cümlemizin başına.

Kazanan arkadaşları tüm kalbimle tebrik ediyorum, darısı bekleyenlerin başına.

daha normalinde sıra bana gelmezdi çünkü staj yaptığım yeri aramışlar o arayan arkadaşım değildir muhtemelen odadan biridir çünkü arkadaşımda hem ev hem cep hem iş telefonum var.Ordakiler ayrıldı burdan demişler cebini biliyormusunuz demişler onlarda vermişler.Ben bilgilerimi güncellemiştim ama demekki eski cebim ve eski iş bilgilerim var dosyada ki staj yaptığım yeri aramışlar.

Bu durumda olanlara işi cebi değişenlere ulaşamayabilirler haberiniz olsun.

kazanan arkadaşları tebrik ederim. Ankara Oda daha aramadı beni. tek dersim ve son hakkım. umarım bu dersi de veririm ve biter bu çile artık. Saygılar

Ogün Güneş ' Alıntı:
Soruya verdiğimiz cevaba göre aldığınız puanları yazarsak hem Komisyonun notlandırması hakkında bilgilere ulaşabiliriz hem de bundan sonraki çalışmalarda adaylara yararlı oluruz.
Cevapları lütfen alttaki linkte verin.

http://forum.alomaliye.com/index.php?topic=15048.525
Kazanan arkadaşlardan Ogün bey'in tavsiyesini dikkate almalarını rica ediyoruz. Ogün Bey'ede ricamız her ders için ayrı bir başlık açması böylece bilgiler karışmamış olur. Kim nasıl çözmüş nereden puan almış biz ve bizden sonrakiler için çok yararlı olacaktır.

enigmahacker ' Alıntı:
kazanan arkadaşları tebrik ederim. Ankara Oda daha aramadı beni. tek dersim ve son hakkım. umarım bu dersi de veririm ve biter bu çile artık. Saygılar

istanbul oda soyisimde W ye geldi. ankara da tık yok

Herkese Merhablaar; az önce eşimi aradılar artık ikimiz de S.M.M.M. olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
SOYADI K ile başlıyor istanbul...
Kazanan tüm arkadaşarı tebrik ediyorum, kazanamayanlar içinde sabır diliyorum bu sınavlarla başka türlü başedilmez.

Allahım ya.. Odadan mesaj geldi. Ölüyordum az kalsın. Seminer varmış da davet miş meğer. Tam zamanıyda ha.. :(

erdem_06 ' Alıntı:
Allahım ya.. Odadan mesaj geldi. Ölüyordum az kalsın. Seminer varmış da davet miş meğer. Tam zamanıyda ha.. :(

Çin İşkencesi - Aşama 3

Yarın dediler ama, aramalar başladığına göre sonuçları bu akşam internete koyma ihtimalleri var mıdır acaba? İlk girişmdi, tamam kaldım da, kaç dersten kaldım acaba??? :-\

istanbul dışında ses yok

beyazzafer ' Alıntı:
smmm_adayi ' Alıntı:
Yarın dediler ama, aramalar başladığına göre sonuçları bu akşam internete koyma ihtimalleri var mıdır acaba? İlk girişmdi, tamam kaldım da, kaç dersten kaldım acaba??? :-\
aynı beni tarif ettin kardeş kaderimiz aynı galiba

İnşallah mümkün olduğunca çok dersten geçmişizdir, kabusum oldu bu sınavlar

salo ' Alıntı:
maliyeti geçen sefer vermiştim
tek vergi kalmıştı
burdan ardahan 75 hemşerimede hayırlı haberler diliyorum
cepten aradı ismmmo 533 lu nomara ile
tebrikler arkadaşımda benim adım ardahan ;D ardahan lı değilim izmirliyim ama inşallah hayırlı haberler vereceğim.

mrarslan ' Alıntı:
Ogün Güneş ' Alıntı:
Soruya verdiğimiz cevaba göre aldığınız puanları yazarsak hem Komisyonun notlandırması hakkında bilgilere ulaşabiliriz hem de bundan sonraki çalışmalarda adaylara yararlı oluruz.
Cevapları lütfen alttaki linkte verin.

http://forum.alomaliye.com/index.php?topic=15048.525
Kazanan arkadaşlardan Ogün bey'in tavsiyesini dikkate almalarını rica ediyoruz. Ogün Bey'ede ricamız her ders için ayrı bir başlık açması böylece bilgiler karışmamış olur. Kim nasıl çözmüş nereden puan almış biz ve bizden sonrakiler için çok yararlı olacaktır.

Her ders için açılmış başlıklarımız mevcut.