muhasebe-ci
Katkı Sunan Üye
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Ankara odası Soyad Ç ile başlıyor.
Ankara odası Soyad Ç ile başlıyor.
muhasebe-ci ' Alıntı:Arkadaşlar SM ünvanıma MM ekleyerek SMMM olmaya hak kazandığımı az önce Ali Metin POLAT arayarak bildirdi darısı başınıza....
ÇOK MUTLUYUM ÇOKK ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
HANGİ ODAYDImalii77 ' Alıntı:arkadaşlar ben aranmadım kendim odayı aradım kazandığımı söylediler.aramalar nasıl yapılıyor bilmiyorum ama kazanmış olmama rağmen aranmadım hala.
HUYSUZSEY ' Alıntı:heerdeem ' Alıntı:Kazanan arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Aklıma gelenler erin hanım, huysuzbey ve diğer hepinizi can-ı gönülden kutluyorum.
Yalnız bir şeyi hatırlatıyorum ve lütfen yaşadıklarınızı unutmayın ve değiştirmek için ben ne yapabilirim sorusunu derinlemesine sorun.
Tekrar tebrikler
saygılar
huysuzhanım olucaktı ;D
ALEX_06 ' Alıntı:ardahan75 ' Alıntı:allaahhhhhhh aradılar aradılar İZMİR aradı sonunda cebimden aradı meslektaş olduk dedi buyrun çay içmeye bekleriz dediler
gözün aydın kardeşim
nofates ' Alıntı:arkadaslar tesmer akşam üstü yayınlıcakmıs sitede haberiniz olsun
Evet lütfen nerden öğrendin açıklayabilirmisin.smmm_adayi ' Alıntı:nofates ' Alıntı:arkadaslar tesmer akşam üstü yayınlıcakmıs sitede haberiniz olsun
Bu bilgi kesin mi arkadaşım, sabah sorduğumda yarın demişlerdi, nereyi aradın, bilgi verebilir misin rica etsem?
balance ' Alıntı:arkadaşlar teorik kapasiteye göre yapmıştım ve kalmışım.yeni öğrendim...bilginize..
balance ' Alıntı:arkadaşlar teorik kapasiteye göre yapmıştım ve kalmışım.yeni öğrendim...bilginize..
istanbul odası aradım sordum. arkadaşlar martta görüşmek dileğiyle....is_mail ' Alıntı:balance ' Alıntı:arkadaşlar teorik kapasiteye göre yapmıştım ve kalmışım.yeni öğrendim...bilginize..
Kaldığını nerden öğrendi hangi oda
is_mail ' Alıntı:Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Arkadaşlar yazarken hangi oda olduğunu da yazarsda diğer arkadaşlarımız da ona göre hareket ederler.
Arkadaşlar bende arandım ankara odais_mail ' Alıntı:Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Arkadaşlar yazarken hangi oda olduğunu da yazarsda diğer arkadaşlarımız da ona göre hareket ederler.