smmm_adayi
Katkı Sunan Üye
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Bu arada tesmer rekorunu da kırdı, 72. günle
Bu arada tesmer rekorunu da kırdı, 72. günle
smmm_adayi ' Alıntı:Bu arada tesmer rekorunu da kırdı, 72. günle
aynen bende öyle yapmıştım sağol kardeşcochari ' Alıntı:arkadaslar kazananları tebrik edıor diğer arkadaslara sabır dılıyorum. arandım kazanmısım sizlerle paylaşmak ıstediğim maliyet sorusunu normal malıyete gore cozup yanına bı de teorık kapasıteye gore dıyıp cozumu koymusdum ıkıncı soruyu yapamayanlar arasındayım 2 aşamaya kadar gelebılmıstım. umarım yardımcı oldugum arkadaslar vardır
erdem_06 ' Alıntı:ONDERHAN ' Alıntı:yaa arkadaşlar ankara odayı tekrar aradım bilgi yok
diyorlar arayanları nerden arıyorlar ben kafayı yiyeceğim tek dersim var
tel görüştüğüm bayan daha listeler yok olsa size söyleriz aranıyor veya aranmıyor diye
allahım sabır
Evet aynı konuşmayı sanırım ayna bayanla az önce bende yaptım.
iasonion ' Alıntı:smmm_adayi ' Alıntı:Bu arada tesmer rekorunu da kırdı, 72. günle
daha 72 gün olmuş sayılmaz
![]()
ONDERHAN ' Alıntı:erdem_06 ' Alıntı:ONDERHAN ' Alıntı:yaa arkadaşlar ankara odayı tekrar aradım bilgi yok
diyorlar arayanları nerden arıyorlar ben kafayı yiyeceğim tek dersim var
tel görüştüğüm bayan daha listeler yok olsa size söyleriz aranıyor veya aranmıyor diye
allahım sabır
Evet aynı konuşmayı sanırım ayna bayanla az önce bende yaptım.
erdem hocam soyadım b ile başlıyor stresi bi düşün tek dersim var
allah herkese sabırlar versin
;D ;D ;Dbeyazzafer ' Alıntı:evet saniyede 50 defaERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:bu arada tesmeri kontrol eden varmı.
heerdeem ' Alıntı:Burberrys ' Alıntı:arkadaşlar 7 de 7 yapmışım
odadan aradılar.
maliyet ilk soru teorik kapasiteye göre yapmıştım.
ikinci soru ise dogru sonuç ama yevmiye kayıtları meçhuldu
Allah herkesin gönlüne göre versin. çok mutluyum.
Haydaa, biraz önce de kazanan bir arkadaş, normal demişti, ben mi yanlış hatırlıyorum.
Hocam çok tebrik ederim, gerçekten büyük başarı.
Çalışma şeklin ve tempon hakkında da az-biraz bilgi verir misin?
mohicans ' Alıntı:;D ;D ;Dbeyazzafer ' Alıntı:evet saniyede 50 defaERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:bu arada tesmeri kontrol eden varmı.
engin_41 ' Alıntı:telefona aşık olacam,bu kadar uzun süredir bakışıyoruz...
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:tavsiyem o numarayı geri araman ben arkadaşım aradığı halde dönüp kontrol ettim ismmm odası diyen sesi duydum rahatladım babam arasa inanmayacak haldeydim çünkü. 0533.690.10.59 arayan numara