I
iasonion
Ziyaretçi
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
.............
.............
atg ' Alıntı:HUYSUZSEY ' Alıntı:ardahan75 ' Alıntı:kazanan arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz ya üstümden yeni attım şoku çok rahatım üstümden acayip bir yük kalkmış gibi nedense içimde gelecekle ilgili çok güzel hisler var anlamadım. kazanamayan arkadaşlarımda inşallah mart sınavında verirler ve belgeyi almaya hak kazanırlar. mart sınavında yine sizlerle burada olacağım destek için.
üzerimden korkunç bir yük kalktı inanki en çokta bilip bilmeden insanların ooo yinemi sınava girceksin ne zaman biticek bu sınavlar demesiydi.
Bu forum bana uğurlu geldi. Not, kitap benzeri kaynak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum...
bana mail veya msn adresini verirsen not isteyecem senden![]()
atg ' Alıntı:HUYSUZSEY ' Alıntı:ardahan75 ' Alıntı:kazanan arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz ya üstümden yeni attım şoku çok rahatım üstümden acayip bir yük kalkmış gibi nedense içimde gelecekle ilgili çok güzel hisler var anlamadım. kazanamayan arkadaşlarımda inşallah mart sınavında verirler ve belgeyi almaya hak kazanırlar. mart sınavında yine sizlerle burada olacağım destek için.
üzerimden korkunç bir yük kalktı inanki en çokta bilip bilmeden insanların ooo yinemi sınava girceksin ne zaman biticek bu sınavlar demesiydi.
Bu forum bana uğurlu geldi. Not, kitap benzeri kaynak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum...
bana mail veya msn adresini verirsen not isteyecem senden![]()
SEVGİGÜL ' Alıntı:ne zaman siteye yüklenir acaba ???
atg ' Alıntı:boşverin kavgayı ..bakın hala sabırla sınav sonuçlarını bekliyorum....sizce yarın açıklanırmı(hehehehheheheh)
Ogün Güneş ' Alıntı:Mesajların takibinde takdir edersiniz ki bir yerden sonra zorlanıyorum. Gördüklerimi ya siliyorum ya düzeltiyorum. Kimseye farklı muamele de yapmıyoruz. Lütfen forumumuzda oluşturduğumuz kültüre, saygıya yakışır mesajlar yazalım.
Moderatörlerin incelemesini istediğiniz mesajlar için , "moderatöre bildir" linkini kullanabilirsiniz.
soylu ' Alıntı:SEVGİGÜL ' Alıntı:ne zaman siteye yüklenir acaba ???
meçhul olmakla birlikte geceyarısı yarasa operasyonuyla yüklerler heralde.uyku zararlıymış galiba tesmere göre
Ogün Güneş ' Alıntı:Mesajların takibinde takdir edersiniz ki bir yerden sonra zorlanıyorum. Gördüklerimi ya siliyorum ya düzeltiyorum. Kimseye farklı muamele de yapmıyoruz. Lütfen forumumuzda oluşturduğumuz kültüre, saygıya yakışır mesajlar yazalım.
Moderatörlerin incelemesini istediğiniz mesajlar için , "moderatöre bildir" linkini kullanabilirsiniz.
aslan81 ' Alıntı:soylu ' Alıntı:SEVGİGÜL ' Alıntı:ne zaman siteye yüklenir acaba ???
meçhul olmakla birlikte geceyarısı yarasa operasyonuyla yüklerler heralde.uyku zararlıymış galiba tesmere göre
gece yüklemezlerse sabah kaç ta öğreniriz sence.erken olurmu
bunlar bize eziyet olsun diya yarın akşamı beklerler yüklemek için
aslan81 ' Alıntı:atg ' Alıntı:boşverin kavgayı ..bakın hala sabırla sınav sonuçlarını bekliyorum....sizce yarın açıklanırmı(hehehehheheheh)
atg sen hangilerrinden girdin. denetim nasıl
Tamer Başkan ' Alıntı:Ogün Güneş ' Alıntı:Mesajların takibinde takdir edersiniz ki bir yerden sonra zorlanıyorum. Gördüklerimi ya siliyorum ya düzeltiyorum. Kimseye farklı muamele de yapmıyoruz. Lütfen forumumuzda oluşturduğumuz kültüre, saygıya yakışır mesajlar yazalım.
Merhaba,
Aynı şekilde bende sürekli bu başlığı iziyorum ama, takdir edersiniz yerli yersiz herkes bir şeyler yazıyor ve gözden kaçan kuraldışı mesajlar oluyor. Lütfen soğukkanlı olalım ve kimseyi rencide edecek mesaj yazmayalım.
aslan81 ' Alıntı:soylu ' Alıntı:SEVGİGÜL ' Alıntı:ne zaman siteye yüklenir acaba ???
gece yüklemezlerse sabah kaç ta öğreniriz sence.erken olurmu
bence sonuçlar en geç öğleye kadar açıklanır sonuçlar ellerinde inş. keyiflerinin yetmesini daha fazla beklemeyiz