nguroy ' Alıntı:Sevgili meslektaşlarım,
Bazılarınız mail adreslerini burada yayınlıyor. Bence özellikle bayanlar için bu biraz sakıncalıdır. Tabi tercih sizin. Benden kişisel bir öneri sadece.
*ebru* ' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun Sayın Erin
Sizde İSMMMO bağlıydınız değil mi? Geçici ruhsat için ne kadar ödediniz? Ayrıca asıl ruhsat ne zaman alınıyormuş? Teşekkür ederim...
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:*ebru* ' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun Sayın Erin
Sizde İSMMMO bağlıydınız değil mi? Geçici ruhsat için ne kadar ödediniz? Ayrıca asıl ruhsat ne zaman alınıyormuş? Teşekkür ederim...
türmob:1340 ytl(worl karta 6 taksit imkanı ile)
ismmo: nisbii ve maktuu aidat 500 ytl( aynı karta 5 taksit)
daha büro açılışında üret tarifesi bedeli ve kaşe var onlarda 250 tutar heralde.
asıl ruhsatlar belli değil ama ivedilikle yetiştirilir heralde 12/05/2008 oda seçimleri var.
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:*ebru* ' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun Sayın Erin
türmob:1340 ytl(worl karta 6 taksit imkanı ile)
ismmo: nisbii ve maktuu aidat 500 ytl( aynı karta 5 taksit)
daha büro açılışında üret tarifesi bedeli ve kaşe var onlarda 250 tutar heralde.
asıl ruhsatlar belli değil ama ivedilikle yetiştirilir heralde 12/05/2008 oda seçimleri var.
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:valla bilemeyeceğim ama ben bu gün gittiğimde kartımı verdim arkadaşımın yardımcısı slibi çektirdi getirdi dediki 1340 ytl olana 6 taksit yaptık 500 olana 5 taksit dedi. Ben zaten uçuştan hala dönmedim jet-lak durumundayım sanki bir ara bonus varmı dediğini hatırlıyorum ben yok world ve axses var dedim world ü ver onda bişey yok dedi sankime ama hatırlamıyorum yada özel bi taksit durumu mu oldu bilemiyorum. Çünkü herkes Bu gün aaaa XXX hanım kardeşin mi kazandı hayırlı olsun deyip duruyordu oda yok kardeş değiliz arkadaşız demesine rağmen ama çok benziyorsunuz deyip durdular. Belki beni kardeşi sanıp ek taksit yapmış olabilirler.