fonradar

25/2 d Bendi Gereği Çıkış Yapılması Hk.

Üyelik
5 Şub 2013
Mesajlar
33
Konum
ANTALYA
25/2 d bendi gereği çıkış yapılması hk.işcinin sgk dan çıkış kodu ne olmalıdır.Bu personelımız diğer personel ile kavga etmiş.29ile çıkarıp bölge çalışma kodu kısmına da 15.madde olan 15 - İşçinin ahlak ve iyi niyet kurallarına aykırı hareketi ile çıkış yapmayı düşünüyorum.Tecrübelerinize dayanarak yorumlara açığım.
 
Ssk' da "29- İşveren tarafından işçinin ahlak ve iyiniyet kurallarına aykırı davranışı nedeni ile fesih" seçeneği ile yapabilirsiniz, doğrudur.
Bölge çalışmaya giriş çıkış bildirimi kalktı, 15 kodunu nerede kullanıyorsunuz?
 
İşten çıkış kodu (bölge çalışma )kısmına giriyorum. O kısım mevcut muhasebe programımızda mevcut bende kullanıyorum.Açıkçası kalktıgından haberım yoktu.Doldurmus olmamın bir sakıncası varmı?
 
Diğer çalışan bizim üst firma çalışanıymış.Şantiyeden onun hakkında bir bilgi gelmedi.Ancak sayın keremcem Şu bölge çalışma çıkış kodu olayı nedir yardımcı olurmusunuz?
 
:) O konuda yardımcı olmuş konu hakkında bilgi sahibi olan değerli üyeler zaten. Olmayan bir bildirim için sizi bir kod girmeye zorlayan bir program kullanıyorsunuz. Doğru olan kod 15 ise girin gitsin bence, :)
 

Benzer konular

Üst