merhabalar 25 -2.madde bahane gösterilerek işten çıkarıldım sebep işyerinde arkadaşın bana küfür ve hakaret etmesi 3 yıldır aynı işyerinde çalışmaktaydım küfür ve hakaret edilen kişi ben olduğum halde 4 aylık bir eleman yüzünden işimden oldum konu hakkında şeflerim tutanak tutmuşlar ve benden savunma istediler şefler bana savunmayı imzalatırken biz senin böyle bişey yapmacağını biliyoruz fakat müdür savunmanı görmek istiyor diyerek bana savunmayı imzalattılar savunmamda arkadaşın bana karşı yapmış olduğu tüm terbiyesizliklleri yazdım ve aramızda herhangi bir darp olayı olmadığına dair ve suçlamalarıda kabul etmeyeceğimi belirterek imzaladım 3 gün sonra işveren beni çağırdı ve iş akdimin fesih edildiğini bildirdi olayları tekrar kendisine anlatmama rağmen onu ilgilendirmediğini söyledi 25 2 madde den seni çıkarıyorum dedi ve istersen istifanıda imzalıyabilirsin dedi fakat ben hiçbişey imzalamadan odayı terk ettim sgk ya gün içerisinde hemen şikayet dilekçemi verdim 3 ay sonra sgk dan gelen müfettiş kararında 25 2 maddeden işten çıkarıldığınız için ihbar ve kıdem tazminatı haklarınız bulunmamaktadır ve konuda ısrarcı olmanız durumda iş mahkemelrine başvurabiliriniz diye cevap geldi nasıl bir yol izlemem gerekir bu konu hakkında gerçekten çok büyük haksızlığa uğradım ve çok zor durumdayım geniş kapsamlı bilgi verirseniz sevinirim saygılarımla...