28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

şu yaşadığımız duruma askerlikte şafak sıkıştırıyor derler. zaman geçmiyor, geçmiyorrrr.

bayan halimizle bize de şafak olayını tattırdılar ya helal :)) fakat sözlerinde durdular helal 29 u dediler istikrara bak 29 unda açıklıcaklar..birde o yönden bakmak lazım :p

Yeni Yönetmeliğin sinavdan once açıklanması bence bu sınavın açıklanmasının en büyük belirsizliği. Bu yuzden bekletiyorlar. Bence sınav notları çoktan belli oldu. Herşey belirsizlik içinde. Herkes yeni yönetmelikle ilgili birçok cevap bekliyor. Bazi şeyler bu sınavla da alakali oldugu icin bu sefer gec açıklayacaklar :(

Sizinle durumumuz aynı ama benim son hakkım dı araz :( çok çalıştım ve sondayım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.. 26 aylık oğlumun yüzüne baksın.. bu mesleği bırakmak istemiyorum. Maliyet tek dersim benim ve çok kişiyi çalıştırdım ve verdiler . Hepsine Helal olsun ama ilahi adalet varsa bende geçerim yoksa üzüleceğim.. hemde çok.. 6 ay umurumda değil 8 derse tekrar gireceksem neye yarar ki... :(

İlahi adaletin olduğolduğu kesin ama senin için şuanmı başka zamanmı tecelli eder o allahın taktiri
Ancak insanlarda adalet yok bunu bilesin netlook kardeşim.
Allahtan umidini kesme