Belki de yeni dersten spk dan herkesi sorumlu tutmayı düşünüyorlardır. Onun kararını verememişlerdir. Onun için aramıyor olabilirler..
Ya arkadaşlar ne dediler 29 unda açıklanacak bugün ayın 28 i her zaman ne olur açıklayacakları gün sabahtan öğle 3 e kadar kazananları ararlar akşamüstüde internete yüklerler.Okuyorum yazılanları sanki evvel açıklayacağız dedilerde açıklamadılar gibi yorum var.Haklı olarak hepimiz paranoya olduk.ama herşey olacagına varır benimde tek dersim vardı maliyet gerci daha eski yönetmeliğe göre 3 hakkım var sınav günü kuzenim vefat etti pek kafa yoramadım umutlu değilim ama ben bile heyecan yaptım sayenizde![]()
geçen 2 sınavdada belgeyi alan arkadaslarımı sabah aradılar akşam internette yayınladılar belki benim odama özgü bişeydir ben gecen 2 sınavda birgün önceden arandığını görmedim hep sabah aradılar benimde tek ders maliyet bakalım dediğim gibi umudum yok ama iki soruyurda doldurdum belki bir yerlerden puan alırız
Valla her iki soruyuda sonuna kadar yaptım ama hem kuzenimin ölüm haberi geldi hem zaman kısıtlı hem sorular çok karışık sorulmuştu kesin bir yerlerde bişeyi es geçmişimdir ve ya bir çarpma bölme toplamayı kaçırmışımdır eminim o sebebten umudum yok ama gecen sınavda 3 ders verdim dedim diğerlerini 2 ye 2 bölerim demiştim 6 dersten gectim bir umut işte acaba diyorum 50 yi bulurmuyum bir umut işteaynen.maliyetten ben kimsenin iki soruyuda doğru yaptığına inanmıyorum.Hoca birazda kyak yapacak demişlerdi soruların zor olduğundan ve çok itiraz geldiğinden.Geçersek hocanın insafıyla geçicez artık.Bir umut bekliyoruz.
Arkadaşlar merhaba,
Yeni yönetmelikte ne bulunuyor beni aydınlatabilirmisiniz? Teşekkürler.
Merhaba 2 yıl süren sınav süresini 3 yıla çıkarmışlar yani toplam 5 sınav hakkını 3 sene içinde kullanabileceksin ,
dosyayı yakınca 2 sene bekleme süresi vardı onu da 6 aya düşürmüşler,
bir de 8.ders olarak spk dersini eklemişler
bu değişikliklerin sınav sonuçlarının açıklanmasında etkisi olcağını sanmam,
asıl konuya gelirsek tesmerin sayfasında 29 Ağustos tarihinde açıklanacak diye bir duyuru yok hala
buyurun cenaze namazına![]()
Merhaba 2 yıl süren sınav süresini 3 yıla çıkarmışlar yani toplam 5 sınav hakkını 3 sene içinde kullanabileceksin ,
dosyayı yakınca 2 sene bekleme süresi vardı onu da 6 aya düşürmüşler,
bir de 8.ders olarak spk dersini eklemişler
bu değişikliklerin sınav sonuçlarının açıklanmasında etkisi olcağını sanmam,
asıl konuya gelirsek tesmerin sayfasında 29 Ağustos tarihinde açıklanacak diye bir duyuru yok hala
buyurun cenaze namazına![]()
Leyla hanim tesmer sayfasında 29unda açiklanacak yazıyor ayrıca sinav hakkı 9+1=10 oldu